Privatlivspolitik


Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies
2.2 Formål med cookies på vores website
2.3 Gemius webstatistik
2.4. Google Analytics
2.5. Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
4. Handelsbetingelser for ChriChri Mag abonnementsservice

1. Ejeroplysninger
ChriChri ApS
Bernhard Bangs Allé 25, 2
2000 Frederiksberg
CVR: 35675655

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Formål med cookies på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
Sitet anvender cookies fra en
følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.3 Gemius webstatistik
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik
Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.
Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her:
http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

2.4 Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5. Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Tradedoubler.
Du kan fravælge at indgå i netværket her:
http://www.tradedoubler.com/dk-da/privacy-policy/

Tradetracker

Google ads.
Du kan fravælge at indgå i netværket her:
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Adform.
Du kan fravælge at indgå i netværket her:
http://site.adform.com/privacy-policy/en/

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her:
http://minecookies.org/fravalg

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos
ChriChri Aps, skal du rette henvendelse på info@chrichri.dk.
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personligeoplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Handelsbetingelser for ChriChri Mag abonnementsservice

Der kan tegnes abonnement på ChriChri Mag. Et abonnement inkluderer to issues af ChriChri Mag som udkommer to gange årligt med 6 måneder mellemrum i marts og september. Et abonnement koster i alt 118,00 (plus fragt på 49,00 kr.)

Abonnementet tegner du her

Når du køber et ChriChri Mag abonnement håndteres alt omkring abonnementet af MailMak: 

MailMak A/S | Fabriksvej 6, DK-9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@mailmak.com | http://www.mailmak.com | CVR. Nr. 27098053

Kontakt i forbindelse med ChriChri mag abonnement: chrichri@abo-service.dk og tlf.nr. +45 88 80 54 23.

Når du har købt et abonnement, modtager du en kvittering pr. mail som dokumentation for din handel.

Abonnement

Abonnenter modtager deres magasin senest på udgivelsesdagen. Udgivelsesdagen er altid den første torsdag i marts samt den første torsdag i september. Abonnementet er løbende indtil det opsiges. Dette betyder at abonnementet automatisk fortsætter, indtil det opsiges.

Du skal være over 18 år for at abonnere på ChriChri Mag. Hvis du er under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke. 

Behandling af persondata

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger. Du kan her skrive eller ringe til chrichri@abo-service.dk eller tlf.nr. +45 88 80 54 23 så oplyser de gerne dine informationer når du har angivet dit abonnementsnummer.

Betaling

ChriChri trækker pengene for abonnementet samme dag som abonnementet købes. Du kan betale med Dankort og VisaDankort. Du kam også betale med Mastercard, men kun ved at ringe til kundeservice på +45 88 80 54 23.

Ved betaling af abonnementet accepterer du samtidig, at abonnementet automatisk fornyes. Du får sammen med dit sidste magasin i abonnementets perioden tilsendt et girokort for den næste abonnementsperiode.

Du skal huske at betale dit girokort til tiden. Manglende betaling er ikke en opsigelse af abonnementet. Afvisning af modtagelse af ChriChri Mag gælder ej som opsigelse af abonnementet. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til chrichri@abo-service.dk og er først gældende når du har modtaget en bekræftelse herpå. Se mere under ”OPSIGELSE”. Hvis ChriChri ikke modtager betaling sendes der en rykkerskrivelse med et gebyr på 100,00 kr. og ChriChri forbeholder sig retten til at stoppe tilsendelsen af flere magasiner indtil betalingen er registreret. ChriChri kan i alt sende 3 rykkerskrivelser ud med mindst 10 dage i mellem. Er betalingen stadig ikke registreret efter de 3 rykkerskrivelser, har ChriChri retten til at sende det skyldige beløb til inddrivelse hos vores advokat.

Disclaimer

Når du sign’er dig op til abonnementsservice, giver du samtidig ChriChri tilladelse til, at Club ChriChri, må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Forsendelsesomkostninger

Ved levering af ChriChri Mag til destinationer udover Danmark pålægges typisk et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. for destinationer i Europa og 120,00 kr. til øvrigt udland. Der tillægges også et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. til Grønland og Færøerne. 

Fortrydelsesret

Når du har købt et abonnementet har du en fortrydelsesret på 14 dage.
Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor du modtager dit første ChriChri Mag i dit abonnement. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du rette henvendelse her: chrichri@abo-service.dk eller tlf.nr. +45 88 80 54 23 og underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer ChriChri beløbet på selve ChriChri Mag’s men ikke fragten af magasinerne. Vær venligst opmærksom på dette når du sign’er op. Refunderingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde abonnementsaftalen. ChriChri har dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil ChriChri har modtaget det fremsendte ChriChri Mag retur såfremt dette allerede er blevet sendt. Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning af ChriChri Mag.

Ophavsret

Al indhold i ChriChri Mags har ChriChri samtlige rettigheder til og intet indhold må under nogle omstændigheder kopieres eller benyttes på nogen vis nu eller i fremtiden. Som abonnent har du ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold.

ChriChri vil anmelde alle former for rettighedsbrud.

Opsigelse

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement, dit abonnement kan dog først ophøre efter den periode du har betalt for. Dette betyder, at du vil ikke kunne få refunderet din betaling for eventuelle ikke fremsendte magasiner men at abonnementet automatisk først stopper ved abonnementsperiodens udløb. Du kan dog oplyse i din opsigelse, at du ikke vil modtage flere magasiner, men betalingen vil stadig ikke blive tilbageført. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til chrichri@abo-service.dk og er først gældende når du har modtaget en bekræftelse herpå. 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til dit abonnement kan du kontakte os her: chrichri@abo-service.dk eller tlf.nr. +45 88 80 54 23. Hav dit kundenummer klar ved hånden, så forløber servicen hurtigere. 

Ændring i priser og vilkår

ChriChri har retten til at ændre abonnementspriserne på ChriChri Mag og fragt. Såfremt at ChriChri foretager prisændringer vil disse først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode af abonnementet. Dette betyder, at du kan nå at opsige dit abonnementet såfremt du ikke ønsker at abonnere på ChriChri Mag ved prisændringer.

De samme regler er gældende hvis ChriChri ændrer abonnements vilkår og betingelser på ChriChri Mag.  

Ændringer af personlige oplysninger

Har du fået ny adresse eller nyt betalingskort, så kan du ændre dine oplysninger her: chrichri@abo-service.dk ellertlf.nr. +45 88 80 54 23.

Du har selv ansvaret for at ændre dine oplysninger, om det er betalingskort eller adresse. Der er en behandlingsfrist på 2 uger, så husk at ændre dine oplysninger i god tid.

 

 

Sidst opdateret: Oktober 2016

%MCEPASTEBIN%


Tilmeld dig
nyhedsbrev



Følg os

10 bøger til sommerferien 

Læs mere

10 typiske rejsefejl & hvordan du undgår dem

Læs mere

Insider Guide: De 3 bedste drinkssteder i Paris

Læs mere

Guide til en weekend i Paris

Læs mere

Træk stikket og rejs væk i påsken!

Læs mere

Insider Guide: New York

Læs mere

Insider Guide: Amsterdam

Læs mere
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere