Opskrift på bananpandekager uden mel til eksempelvis morgenmad eller som en lækker dessert. De er nemme at lave og smager skønt. Få opskriften her.
Disse lækre og luftige bananpandekager er hurtige at lave og perfekte til morgenmad, snack eller dessert. De kan nemt pakkes i madpakken med lidt frisk frugt, eller du kan servere dem lune med skyr, friske bær og et strejf af honning. De er lige så gode uanset årstid.
Ingredienser til ca. 12 bananpandekager
- 75 gram finvalsede havregryn
- 2 modne bananer
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 3 æg
- 20 gram smør
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienser sammen, indtil du har en glat dej.
- Hvis du ikke har en blender, kan du mose bananerne med en gaffel og blande dem med de øvrige ingredienser.
- Smelt en smule smør på en pande, indtil det bliver gyldent.
- Hæld ca. ½ dl dej på panden pr. pandekage, og steg dem ved middelvarme i ca. 2 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Gentag med resten af smørret og dejen.
En simpel og velsmagende opskrift, der kan tilpasses til både store og små måltider.
Bon appetit!