De her skønhedsprodukter sværger kendisserne til

Annonce for Nicehair

Har du også overvejet, hvad hemmeligheden er bag de smukke kendisser med perfekt hud, hår og makeup udover gode gener? Hemmeligheden er, at de bruger de helt rigtige, lækre skønhedsprodukter. Men heldigvis kan du også sagtens få fingrene i dem, og komme til at se lige så godt ud. Vi afslører her, hvilke lækre skønhedsprodukter stjernerne sværger til – og hvis Blake Lively, Gwyneth Paltrow og Beyoncé bruger de her produkter, så må de virkelig være the real deal.

 

January Jones

January Jones sværger til Sound Sleep Cocoon fra dermalogica som sin natcreme – og det med god grund. Cremen er nemlig et vidunder, der både er dybt nærende og fugtgivende, samtidig med at den reducerer tegn på træthed. Den giver nyt liv og vitalitet til din hud og har en udglattende virkning, der giver en jævn og glat struktur til huden. Den er desuden beriget med indkapslede æteriske olier, som frigives i løbet af natten, og som er med til at sikre en rolig og dyb nattesøvn.

 

Blake Lively

Den fine, nude neglelak fra Essie er tit at finde på skuespillerindens negle, hvor den giver et diskret, men eksklusivt udtryk. Neglelakken har da også navnet “mademoiselle“, som passer ret godt sammen med Blake Lively.

 

Beyoncé Knowles

Queen B med de smukke øjenvipper får dem lange og voluminøse med L’Oréal Paris Cosmetics Lash Paradise, som er beriget med ricinus olie, der plejer vipperne, samtidig med at de over 200 børstehår giver en let, præcis og fejlfri applikation. Mascaraen er højpigmenteret, og den forlænger vipperne med op til 98%, hvilket er grunden til, at Beyoncés vipper bliver så lange og flotte.

 

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen har altid lækkert hår, og hemmeligheden bag er Olaplex bonding oil, der er en ultralet, reparerende stylingolie, som dramatisk øger hårets glans, blødhed og styrke, og forbedrer alle hårtyper og strukturer. Håret får en intens glød og ser sundt ud – og det må man sige er sandt om Chrissy Teigens hårpragt!

 

Lea Michele

Glee-skuespillerinden Lea Michele har ligesom mange andre opdaget beautyblenderen, der giver et fejlfrit makeuplook med sin dråbeformede form, der gør, at den kan komme ind i alle kroge og kanter på ansigtet, så du undgår striber og streger fra din foundation, pudder, creme blush, BB eller CC cream.

 

Gwyneth Paltrow 

Victoria Beckham, Khloe Kardashian og Drew Barrymore er blot et lille udpluk af stjernerne, der sværger til Bioderma sensibio H2O Micelle Solution, og Gwyneth Paltrow har endda udråbt den til den bedste makeup fjerner, der er på markedet. Det gør hun på baggrund af dens parfumefri, milde rensevand, der effektivt fjerner snavs og makeup uden at udtørre huden.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide