Christiane: Mine 5 efterårsfavoritter

 Annonce for ADAX

Så skal jeg da lige love for, at det pludselig blev efterår, hva’?! Jeg elsker faktisk, når temperaturerne falder lidt, så jeg kan finde det lidt varmere tøj frem.. Lige pt. er der fem ting, som jeg bare er SÅ fan af at gå i og som passer perfekt til årstiden. Tjek mine favoritter til efterårsgarderoben her.

LÆS OGSÅ: 5 film til dit efterår

Adax taske

Når man, ligesom jeg, ofte er på farten dagen lang, er det vigtigt for mig at have en taske, der kan rumme alt fra computer, opladere og pung til vand evt. snacks osv. osv. Adax har et stort udvalg med lækre tasker til enhver anledning og jeg er selv faldet pladask for denne smukke Oda Workbag, som både er stilet og praktisk. Win win!

   Taske fra Adax, 1.999 kr.

Sneaks

Jeg er vild med, at sneaks er kommet på trendy-listen! Glem de spidse støvler! Dette efterår skal der skrues max op for sneaks-lageret, og jeg er SÅ glad for disse fra Reebok… Faktisk går jeg ikke med særlig  meget andet (undtagen når der er Vild Med Dans selvfølgelig!

Sneakers fra Reebok, 602,69 kr.

Bukser

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har lagt cowboybuksen lidt på hylden her på det seneste. Derimod er jeg blevet ret vild med alle de forskellige udgaver af habitbuksen, der findes i øjeblikket, som man kan have på til kondisko. Disse fra Hoffmann er virkelig lækre at have på.

Bukser fra Hoffmann Copenhagen, 1.599 kr.

En god sweater

Vi hopper ofte i sort og gråtm når mørket og vinteren rammer. I år vil jeg prøve at skrue lidt op for farverne. Er vild med denne grønne fra Designers Remix Collection, som pifter mit outfit op, selvom vejret er gråt.

Sweater fra Designers Remix Collection, 1.499 kr.

Tørklæde

Jeg har simpelthen ikke tid til at blive syg dette efterår. Ha! Så derfor er det super vigtigt for mig at være pakket godt ind, og altid have et godt tørklæde i nærheden. Dette fra Andcopenhagen er vildt cute og så fungerer det jo så fint som en lille taske-accessory, når det ikke lige er i brug 😉

Tørklæde fra &Copenhagen, 149 kr.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450