[single_post_category_name]

Christiane: Mit tip til et godt middagsarrangement

Annonce for Simple Feast

Dem som kender mig ved, at jeg elsker at hoste middagsselskaber. Jeg får bare en nydelse af at invitere folk over, dække et smukt middagsbord og servere lækker mad for mine gæster. Dem der kender mig ved til gengæld også, at jeg er en travl dame, og jeg har bestemt ikke fået mindre travlt af at blive mor, skulle jeg lige hilse at sige! Derfor kommer Simple Feast som sendt fra himlen, da det kun tager 10 minutter at tilberede og smager SÅ lækkert. I videoen kan du se meget mere om, hvordan Simple Feast fungerer og hvorfor jeg får leveret Simple Feast hver eneste tirsdag.

Xx Christiane

LÆS OGSÅ: Christiane: Mine tips til et smukt middagsbord

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide