Lækre pistaciesnurrer til efteråret

Ingredienser

Dej:

4 dl. mælk

100 g. smør

30 g. gær

1 spsk. Vaniljesukker

2 spsk. sukker

1 tsk. salt

1 tsk. kardemomme

1 tsk. ingefær (kan undlades)

1 æg

500 g. hvedemel

Remonce:

1 pakke  Odense marcipan dessertmasse med pistacie-smag

2 spsk. Smør

1 spsk. Sukker

Yderligere:

1 æg til pensling

Perlesukker

Sådan gør du 

Dej:

Varm smør og mælk i en gryde ved lav varme, til smørret er smeltet. Herefter kommes blandingen i en skål, og gæren røres ud heri. Tilføj sukker, vaniljesukker, kardemomme, ingefær, salt og æg og rør til massen er jævn. Tilsæt nu mel lidt ad gangen. Dejen skal være glat og smidig, så hæld endelig ikke for meget mel i, hvis dejen er glat, smidig og kun lige slipper, også selvom alle 500 g. mel ikke er kommet i, er den som den skal være! Ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve inder et viskestykke et lunt sted i 1 time.

Remonce:

Rør alle ingredienser sammen. Rul dejen ud på et bord drysset med mel, og smør herefter remoncen ud herpå. Fold nu dejen på midten. Skær nu 10 strimler. Når de 10 strimler er skåret, særes nu et snit langt snit i hver af strimlerne, så kun et par cm. Gør at strimlen ikke er skåret i to. Flet nu dine snurre. Kom pistacie-snurrene på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i en 0.5 time. Når snurrene er efterhævet, pensles de med æg, og perlesukker drysses på. Bag dine pistaciesnurre i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og