Ashley Graham venter sit første barn!

Model Ashley Graham og hendes mand, Justin Ervin, har præcis offentliggjort at de venter sig deres første baby!

Parret kan altså både fejre 9års bryllupsdag OG deres offentliggørelse af familieforøgelsen på én og samme dag.
De blev gift i 2010, og har siden da haft travlt med hver deres karriere. Ashley startede sin karriere hos Wilhelmina Models i 2001, og hun er siden da blevet en af de første plus size modeller, der virkelig har formået at gøre sit navn kendt, samt banet vejen for en større diversitet i modelindustrien.
Ashley har en lang karriere bag sig, hvor hun har arbejdet med både modelarbejde, lavet lingeri-serier, er tv-vært på American Beauty Star og så har hun også på cv’et at hun er den første curvy model til at pryde forsiden af Sports Illustrated Swim Suit edition tilbage i 2014. Modellen blev også udnævnt Full Figured Fashion Weeks Model of the Year i 2012.

Den næste titel hun kan skrive på cv’et bliver dog noget helt andet, når parret bliver forældre i den kommende fremtid. Hvor langt henne Ashley er, beretter parret dog ikke om, men se videoen fra hendes Instagram-profil og bedøm selv hvornår du tror vi kan forvente at vores Instagram feed spammes af #babygoals!

https://www.instagram.com/p/B1JWcqCgUSI/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide