Can you keep up? Destiny’s Child genforenes!?

Den populære og hidtil største kvindelige trio i verden planlægger at finde tilbage i studiet og tage på turné sammen igen – SAY WHAT!?
Ifølge kilder har Beyoncé længe hevet i de øvrige gruppemedlemmer, Michelle Williams og Kelly Rowland for en genforening, og vi krydser alt hvad vi har for at dette bliver virkelighed! 

Vi må da også indrømme at tanken om en genforening strejfede os, da Beyoncé tog Michelle og Kelly med på scenen under sin Homecoming-optræden på Coachella sidste år. Ifølge kilder i musikbranchen er det bekræftet, at de indtil nu Independent Women arbejder på en genforening, skriver The Sun. Overvej lige, at det faktisk er 20 år siden, at trioen var på sit største!? Det er ihvertfald et helt perfekt tidspunkt at puste nyt liv i, hvis I spørger os, en af vores tids aller sejeste pige grupper! Forestil jer at kunne komme til koncert med Destiny’s Child og høre klassikerne som “Lose My Breath”, “Say My Name” og “Soldier”!!!  En ting er helt sikkert, vi kan GODT den dag de spiller!
Rygterne siger at der er tale om en minitour i både USA og Europa, der passer ind i kvindernes øvrige skemaer, så vi venter spændt på at kunne opdatere jer, når der kommer officielle udtalelser fra Destiny’s Child!

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2