Dit Horoskop: august

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested og -tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Dit november-horoskop: Vædderen 

Sjældent har du været mere effektiv end i August. Måneden starter i højt tempo, men heldigvis er du i stand til at følge med. Du har mange gode ressourcer, som du nærmest først opdager nu. Livet bliver bedre og bedre, mange af de svære aspekter forsvinder og efterlader masser af nye muligheder.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Måske mødte du kærligheden i sidste måned, hvis du er single, men ellers er august fuld af dejlige muligheder. Især i tiden fra medio måneden byder på romantik og kærlighed. Du er optimistisk og glad, og det tiltrækker andre. Har du en partner bliver jeres forhold kun bedre. I kan opleve nyde sider af hinanden og jeres forhold styrkes. I kan nå nye højder sammen, så læg nogle gode, fælles planer for resten af året.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tvilling eller Vædder

 

TYR

Dit november horoskop: Tyren

Du kan forvente en virkelig intens måned. Hvor juli bød på en del personlige udfordringer, begynder tingene nu gå fremad. Forandringer sker hurtigt, hvis du fokusere på nye projekter. Når du kommer ud af denne måned, vil du helt klart føle, at der var en før og efter, så anderledes kan det blive.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Dit parforhold optager dig meget. Du og din partner har mulighed for mange gode grin og, samtidig forstår I hinanden på et dybere plan. I vil være enige om det meste, læg planer omkring jeres bolig og spændende, fremtidige projekter. Er du ikke i et forhold, er du ikke helt så udadvendt og social om ellers, og det begrænser dine muligheder for romantik. Hvis du ønsker en partner er måneden god, og så må du gøre en indsats.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Krebs eller Stenbuk

 

TVILLING

Dit november-horoskop: Tvillingen

Der er stor fokus på alt, hvad der har med kommunikation, skrift, tale og aftaler. Du kan komme meget langt, for du kan sælge dine ideer som ingen andre. Tænk fremadrettet og læg spændende planer, dem kan du nemlig let fører ud i liver. Du vil føle dig mere i balance, og det bliver samtidig sjovt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der vil være en meget positiv fokus på kærlighed og parforhold, specielt efter den 11. Der er stor harmoni i dit parforhold, hvor du og din partner kommer utroligt godt ud af det med hinanden. Kærligheden fornyes især, hvis I finder på arrangementer, I kan deltage i sammen. Er du single, så kan du selv lave om på det, hvis du vil. Det kræver faktisk blot, at du er udadvendt og flirter med dem, du møder.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

 

KREBSEN

Dit november-horoskop: Krebsen

Er der forandringer, du ønsker, så få taget fat nu, senere bliver det lidt mere besværligt at gennemføre dem. Du vil være heldigere end ellers, når det kommer til penge, men tænk over, hvad der egentlig har værdi for dig, det er højst sandsynligt ikke de materielle ting, så hvorfor ikke spare lidt op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en skøn udstråling, så du skan nok tiltrække opmærksomhed fra potentielle partnere. Det er ikke det ydre, men de indre værdier og personligheden, der er vigtigst for dig, og det finder du kun langsomt ud af så hav tålmodighed. Er du i et forhold, så vil en god kommunikation give jer større forståelse og empati. Tal om, hvad I hver i sær ønsker og, hvad I sammen vil arbejde på at opnå. Find også tid til forkælelse.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Skorpion og Jomfru

 

LØVE

Dit november-horoskop: Løven

Du starter måneden i højt tempo, tingene falder mere og mere på plads for dig, og det giver dig endnu mere energi. Sørg for, at du får afsluttet nogle af dine projekter, for du kan have for mange bolde i luften, selv du har kun den tid, du har. Tag et kig på din økonomi, du er heldig når det kommer til penge.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kast dig ud i kærligheden og tag en chance. Størstedelen af måneden bringer masser af mulighed for romantik og flirt. Det sværeste for dig bliver at vælge mellem de mange tilbud. Hvis du ønsker dig en partner, så må du vælge, for de gode tendenser fortsætter ikke for evigt. Har du en partner, så ønsker du spænding og gerne lidt forandring. Er du åben omkring dine ønsker og behov, så vil du få det, som du gerne vil.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Vandbærer

 

JOMFRU

Dit november-horoskop: Jomfruen

Måneden starter måske lige langsomt, men inden du ser dig om, vil tempoet stige markant, og du får travlt. Heldigvis vil du være i stand til at få en masse fra hånden, da du har mange ressourcer. Tag fat på de forandringer du ønsker, du har viljen og overtalelsesevnerne til at få tingene til at ske.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fra anden halvdel af måneden vil der kommer mere romantik og kærlighed i din hverdag. Din partner bliver mere opmærksom, og I vil opleve flere ting sammen. Tag også selv initiativ til dejlige dates og til alenetid. Er du ikke i et forhold, så vil du virke tiltrækkende på andre, men der er en mulighed for, at du ikke selv opdager det. Du må holde øjnene åbne for de små signaler og kaste dig ud i at flirte.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

 

VÆGT

Dit december horoskop: Vægten

Det går godt med dit job og din karriere. Der er mulighed for et jobskifte, hvis det er det, du ønsker, eller du kan få mere ansvar, hvor du er nu. Du er god til at samarbejde med andre, hvor du får det bedste frem i alle. Senere på måneden har du brug for alenetid, så kommer alle de gode ideer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner taler godt sammen, I er virkelig gode til at samarbejde om fælles mål, og I kommer langt. Det er derfor nu, I skal tage en chance og kaste jer ud i noget, I længe har talt om. Det kan for eksempel være en flytning eller køb af en fritidsbolig. Det er også gode muligheder for at rejse. Hvis du er single og ønsker en partner så kig i din vennekreds. Du kan blive introduceret gennem fælles venner.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Skytte

 

SKORPION

Dit december horoskop: Skorpionen

Du bruger lang tid på dit arbejde, både fysisk men også på at tænke og lægge planer. Resten af året, men specielt de næste par måneder, vil du få stor succes, hvis du lægger arbejde i tingene. Du kan nemlig nærmest, hvad du vil. Glem ikke familien, de vil også meget gerne have lidt af din opmærksomhed.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden kan komme til dig via dit arbejde. Det kan være en kollega der introducere dig for en kommende partner eller en kollega, der viser dig interesse. Det er vigtigt for dig, at der også er basis for et godt venskab. Har du en partner, kommer I fint ud af det med hinanden. Det bliver dog meget bedre, hvis du sørger for, at give din partner opmærksomhed. Du kan virke fraværende og optaget, sæt kærlighed på dagsordenen.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

 

 

SKYTTE

Dit december horoskop: Skytten

Fra medio måneden vil du få større fokus på job og karriere. Dette fortsætter resten af året, så du kan godt begynde at sætte dig nogle ambitiøse mål. Der er ingen tvivl om, at du samtidig er hurtig til at lære nye ting, så der er ikke meget, der kan stoppe dig. Sørg for at tage dig af dine egne ting før andres.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, bliver du tiltrukket af eventyrlystne og modige typer. Der må gerne sker noget, en livlig diskussion er lige dig. Du er ikke til pjat, selvom du kan lide at have det sjovt, der skal være intelligens bag. Du ved intuitivt, hvem du skal bruge mere tid på. Er du i et forhold, så kom ud og opleve noget nyt. Det må gerne være lidt legende og overraskende, du keder dig nemlig, hvis det hele er rutine og fastlagt.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skytte og Skorpion

 

STENBUK

Dit december horoskop: Stenbukken

Du vil opleve, at mange ting falder på plads for dig. Hvor du før har måtte kæmpe hård for små resultater, så kommer de nu af sig selv. Det får dig til at tvivle på at det kan holde, men du skal ikke tvivle. Gør en status, få ryddet op og lagt nye planer, et helt andet kapitel starter for dig nu.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et parforhold så sørg for, at I får talt sammen. Der er ikke noget, I ikke kan klare, hvis i bare tager jer tid til at lytte og til at være kærester. Det er nu, I skal lægge planer og tage skridt mod jeres fælles drømme. Er du single, så vil der vise sig masser af muligheder. Det er nærmest kun op til dig at vælge. Gå ikke på kompromis, selvom det tidligere har været svært. Du har masser af byde på.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tvilling

 

VANDBÆRER

Dit december horoskop: Vandbæreren

Sælg ud og giv væk. Hvis du bruger starten af måneden på at rydde op og skille dig af med de ting, du ikke længere bruger, får du meget mere overskud. Det hjælper også på dit overblik, og du vil føle dig fri og klar til nye projekter. Du vil også få mange nye ideer, nu hvor du ikke skal bruge tid på det gamle.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis det ikke går så godt imellem dig og din partner så få talt. Der er mulighed for, at jeres forhold kan styrkes betydeligt, hvis I ændre lidt på nogle mønstre. Kom også lidt væk hjemmefra, så I oplever noget sjovt og spændende sammen. Hvis du ikke er i et forhold, så banker kærligheden på, du skal egentlig bare lukke den ind. Hold dig ikke tilbage, selvom du bliver lidt bange, det er værd at tage en chance.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Løve og Tyr

 

FISK

Dit december horoskop: Fisken

Når du samarbejder med andre, kommer du længere, for ellers forfalder du let til at dagdrømme. Du er god til at få noget fra hånden, især rutineopgaver, men det betyder ikke, at du skal sige ja til at lave det hele. Få kollegaer og familie til at deltage, så bliver det også mulighed for et godt grin og en god snak.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden er ikke uden komplikationer. Du og din partner vil til tider have svært ved at nå til enighed, og du må vælge dine kampe med omhu. Hvis det hele bliver til lange diskussioner, så bliver det en lang og trist måned. Prøv med lidt humor og masser af kompromis. Er du single, kan du møde en partner, der er meget forskellig for dig. Det kræver et åbent sind, hvis du skal kaste dig ud i dette.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive