Husk at forkæle dig selv i efteråret!

Selvom solen skinner over os i de her dage, går vi så småt efteråret i møde nu. Det kan betyde, at vi står overfor en ekstra travl tid på jobbet, en masse forældremøder og måske der snart skal holdes en stor fødselsdag? Det er jo alt sammen ting vi godt kan li’, men det piller altså også lidt ved overskuddet og den tid du har til dig selv og din familie i hverdagen – hvem der bare havde en personlig assistent som Kardashian-søstrene?!

Vi på redaktionen går totalt ind for, at man husker på saying’en ”treat yourself” indimellem. Vi har derfor valgt at samle en masse gode råd til, hvordan du sørger for at forkæle dig selv lidt ekstra, når den travle tid melder sig. Måske kan du bruge et eller flere af vores fif?

 

Det kan f.eks. være en rigtig god ide at tage sig tid til at få løsnet op for alle de spændinger, vi går og bygger op. Overvej om du har brug for en helkropsmassage, en massage der fokuserer på de anspændte skuldre eller måske er en fodmassage mere tiltrængt! Det her er noget din krop vil takke dig for i det lange løb. Det kan virkelig være en ond cirkel, når man har travlt, får ondt i kroppen eller døjer med hovedpine, og løsningen oftest er at smide sig på sofaen – vi ved vist alle at det er den “perfekte” vej til ENDNU flere spændinger! Så måske en dybdegående massage kan kickstarte et bedre velvære, så du også får overskud til at gøre de ting, der holder din krop sund og stærk?

 

Du kan også overveje at gøre din hverdag lidt lettere og bestille de populære måltidskasser i et par uger. Eksempelvis har Aarstiderne en kasse til en hver smag. Så slipper du for at stå nede i supermarkedet og panikhandle til aftensmaden, eller tage alle de ting med i kurven, du egentligt havde besluttet du ikke skulle have. En måltidskasse kan simpelthen være Robin til din Batman i de uger du har allermest brug for et sidekick og en hjælpende hånd. Derudover kan du i princippet slå mad-tænkeren fra for en stund og bare nyde, at du modtager de råvarer der skal til for et godt måltid. Alle har altså brug for et mentalt break nogle gange – og så kan dine børn også godt glemme at klandre dig for at have købt for mange grøntsager og for få snacks! Blame måltidskassen kids!

 

Hvis vi skal vende tilbage til selvforkælelsen, kan du også komme de spandevis af kopper kaffes påvirkning af colgatesmilet lidt i forkøbet med en tandblegning. Der sidder rigtig meget af ens personlighed og charme i ens smil, og en tandblegning kan virkelig få hele ens udstråling til at live op. Ikke fordi det nødvendigvis er det første dine omgivelser ser, men fordi du selv føler dig SÅ meget bedre tilpas, end hvis du går og skjuler dine tænder eller helt undgår at give folk det store smil. Og let’s be honest – et smil fra en du møder på gaden eller fra ham der serverer din kaffe for dig kan være med til at gøre en god dag endnu bedre! Så hvorfor ikke finde den bedste udgave af dig selv frem? Hvis du er mere til at klare en tandblegning derhjemme, tilbyder Tandlægerne ved Storkespringvandet faktisk både behandlinger på klinikken men også produkter til hjemmebrug.

 

En anden af redaktionens favoritter er klart at få fixet bryn og/eller vipper. Når først brynene og vipperne spiller, skal man ikke gå og spekulere på selv at farve eller bukke hele tiden. Det kan virkelig være et skønt afbræk i en hektisk hverdag, når der er andre der tager hånd om dig. Det er de her små luksus-treats, der kan gøre hele forskellen for hvordan man har det. Har du nogensinde prøvet at vågne op med helt flawless vipper og bryn? Man tager seriøst SÅ hurtigt for givet, hvor meget tid man sparer på at rette til, farve og lægge mascara!

 

En sidste ting du kan overveje, for at gøre din hverdag lidt lettere er at sætte 5-10 min af dagligt til at rydde op i hjemmet. Du kan overveje at gøre det til en sjov konkurrence med børnene hvor I sætter stopuret til. Når der er ro omkring dig, og rod og uorden er af vejen, kan du også bedre overkomme de forhindringer du ellers bliver mødt af i dagens løb. Har du i øvrigt nogensinde overvejet at bestille en Happy Helper til rengøringen? Det er helt op til dig selv, om du vil have en fast rengøringshjælp, eller blot har brug for det i en travl periode. Uanset hvad, kan du jo velfortjent nyde den ekstra tid med børnene i stedet.

En af de ting du kan lave med børnene, mens dit hjem bliver shiny rent, kan du læse om her: Tag Børnene med til Madfest

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og