Kylie’s Krazy Fødselsdag!

Den skal altså have hele armen med fødselsdagsfejring, når man hedder Kardashian/Jenner til efternavn!

Kylie Jenner fylder i dag 22 år, og fejringen startede allerede for en uge siden! Kylie postede på sin egen Instagram at kæresten, Travis Scott, havde dekoreret HELE huset med røde roser som en lille slags pre-birthday overraskelse! (vi andre skal være taknemlige hvis manden husker en lille buket i ny og næ haha!) Lige nu tilbringer Kylie tiden i Italien med sin lille familie, og den står på ægte fejring med “lys”, kage og sang, som billedet ovenfor viser.
Derudover har Kylie lanceret EN HEL serie af kosmetikprodukter under navnet B-DAY collection, for mindre kan vel ikke gøre det? Produkterne er alle dekoreret med dollartegn og skjuler på ingen måde at kvinden bag brandet er verdens yngste millardær – det kunne være sjovt at prøve at være Kylie for en dag, hva?

Se blandt andet videoen af alle de roser Travis havde pyntet Kylies hus med her!!

https://www.instagram.com/p/B0y8EmenMGM/

Du kan også se videoen, Kylie har optaget med søster Khloé Kardashian, hvor de forsøger at bruge hendes nye B-DAY makeupserie mens de drikker sig fulde!? Et sjældent syn blandt Kardashian/Jenner-damerne!

https://www.instagram.com/p/B07IzjmnFLw/

 

Derudover følger der altid en kavalkade af lykønskninger med fra alverdens kendte og glamourøse mennesker, når en Kardashian/Jenner fylder år. Det er lidt noget andet, end den klassiske Facebook-hilsen vi andre kan opnå på vores fødselsdag! Men fair nok – vi er jo heller ikke verdens yngste selvskabte milliardær…

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er