[single_post_category_name]

Miley Cyrus og Liam Hemsworth skal skilles!

Parret blev gift lillejuleaften sidste år, men nu er der både gode og dårlige nyheder, Ladies! Den gode nyhed er at Liam Hemsworth er single, den dårlige nyhed er at det er slut med de sødeste couple-pictures fra parret!

Rygterne begyndte at svirre lørdag, da Miley postede et billede uden sin vielsesring på! Eks-parret har siden offentliggjort at de vil skilles, men fortsat vil have en relation til hinanden, når de skal co-parent alle deres kæledyr!

Nothing breaks like our hearts da vi hørte den triste nyhed – vi heppede ellers sådan på det ingen forelskede par!

Ifølge kilder har Miley og Liam hver især for travlt med karrieren til at kunne fortsætte i et committed forhold…

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide