Nikolaj Stokholm skal være far!

Der skal først og fremmest lyde et stort TILLYKKE til Nikolaj og Isabella Stokholm fra hele ChriChri-redaktionen. I går offentliggjorde parret, i bedste Stokholm-stil, at deres lille familie vokser fra 2 til 3 i 2020. Nu kan komikeren altså snart leve op til sit kælenavn, Stokkefar!

”Nåmen hvad er der ellers sket? Nåh ja, jeg skal være far. Mussemor skal være mor. Sammen skal vi være forældre i starten af det nye år, og vi er pjattede med det. #stokkeFAR.

Se opslaget her:

https://www.instagram.com/p/B1TR-bgpV8U/

Nikolaj og Isabella mødte hinanden i 2013, giftede sig i 2016 og nu folder familielivet sig for alvor snart ud, når parret kan skrive forældre på cv’et i 2020. I 2016 fulgte vi Nikolajs rejse fra før han friede til Isabella, til livet som forlovet (og al den bryllupsplanlægning, der hører til) og til hvilke følelser det efterfølgende havde vakt i ham at stå med sine nye titel som Isabellas mand!

Læs blandet andet Nikolajs tanker om rollefordelinger og det der med, at mænd er fra Mars og kvinder tit er i Magasin lige her:
Stokholm tur-retur: Jeg står for indbydelserne

Efter brylluppet skrev Nikolaj blandt andet i sin klumme ”Nu venter der et helt liv i medgang og modgang. Med mange shoppeture og møder i banken. Med små blege, sjove børn og et koldt glas hvidvin i sommerhuset med min helt egen mussemor aka Fru Stokholm. Jeg er i bund og grund en meget heldig og lykkelig ung komiker.” De mange shoppeture kan vi i den grad nikke genkendende til her på redaktionen – så længe leve tålmodige ægtemænd! Og mon ikke heldet og lykken Nikolaj beskriver snart bliver erstattet af en endnu mere overvældende lykke-følelse. Vi glæder os i hvert fald enormt meget på parrets vegne, og ønsker alt det bedste på deres nye eventyr!

Læs også Nikolajs klumme om bryllupsrejsen lige her:
Stokholm tur-retur: Bryllupsrejse

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og