“The Rock” hemmeligt gift!

Dwayne “The Rock” Johnson har i al hemmelighed giftet sig med sin kæreste Lauren Hashian i en privat ceremoni på Hawaii i går! Parret har sammen to døtre på 3 og 1 år og har været sammen igennem de sidste 12 år. Udover parrets to børn, har The Rock også en datter på 18 år med sin ekskone Dany Garcia, som han var gift med gennem 11 år. The Rock kan altså bryste sig af at være far til tre pigebørn! Men det er vel heller ikke noget problem at skræmme fremtidige potentielle bejlere til pigerne væk, når man hedder The Rock og er så godt som skåret i granit?

The Rock har i lang tid omtalt Lauren som hans “wifey”, men den 18. august 2019 gjorde han altså alvor af sagen, og parret gav hinanden deres ja – for hvem ville ikke sige ja til en mand, der i 2016 blev kåret som verdens mest sexede mand, right Ladies!? En skam han aldrig har fået en søn eller to, nu hvor han selv er afsat… 😉

Læs også vores gode råd til, hvis du selv står og skal planlægge bryllup lige her:
11 gode råd og tips

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og