[single_post_category_name]

Dit horoskop: September

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

En fantastisk måned venter forude. Find din impulsive side frem og kast dig ud i nye eventyr. Det betaler sig at tage chancer, både når det kommer til nye projekter, arbejde og kærlighed. Du kan udvide dit netværk og lære nye ting, og samtidig bliver det en virkelig social måned, hvor du møder nye mennesker.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en måned med masser af mulighed for romantik. Der er en god harmoni mellem dig og din partner, og den bliver kun bedre, når I foretager jer noget aktivt og sjovt sammen. Sørg også for, at find tid til hyggelige stunder i det daglige. Er du single, så vil du få masser af tilbud, kærligheden følger dig, og det er blot op til dig at vælge. Du har brug for romantik, og samtidig skal du have en partner der er god at tale med.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vægt eller Løve

TYR

Kreative og sjove projekter vil tiltrække dig. Det kan især være i din bolig, du finder på nye måder at indrette den på. Du har behov for orden omkring dig, så du kan med held rydde op og give det væk, du ikke bruger. Familien er vigtig for dig, når de har det godt, så vil du også kunne slappe mere af.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Få din partner med på fælles projekter, at lægge nye planer og fører dem ud i livet bringer jeg tættere på hinanden. Hverdagen kan være travl, og måske er det ikke altid, der lige er tid til at være nærværende, men det bør du gøre en indsats for nu. Hvis du er single, så vil anden halvdel af måneden være den bedste til at finde en potentiel partner. Du tiltrækkes af en, der får dig til at grine, som er optimistisk og udadvendt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Tvilling

 

TVILLING

Du kan forfalde til at dagdrømme, tidligere begivenheder eller mennesker dukker op i dine tanker, og du bliver helt nostalgisk. Tal med venner, som du ikke har set længe og arranger at mødes. Du fokuserer mest på bolig og familie lige nu, men du får stadig gode ideer til nye mål og projekter på dit arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en skøn harmoni på hjemmefronten, hvor du og din partner nyder at være aktive. Find på sjove og spændende ting I kan foretage jer sammen, at komme lidt væk hjemmefra vil også bringe noget fornyelse og spænding. Er du ikke i et forhold, vil slutningen af måneden byde på muligheder, hvis du selv er interesseret og gør noget. Du er ikke til pjat, men det kan også hurtigt bliver for seriøst, og det er du heller ikke interesseret i.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Dit december horoskop: Krebsen

KREBS

Du holder af at der sker noget, og i første halvdel af september bliver der fart på. Hvis det er muligt, så tag på nogle udflugter, en lille rejse eller andet, der giver nye input og ideer. Herefter vil tempoet falde, og du får mere tid til familien og til at slappe af. Det er ikke dit arbejde, der optager dig lige nu.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Har du for travlt til kærligheden? Hvis du ikke er i et forhold, vil du sikkert være for optaget til at opdage, hvis der bliver flirtet med dig. Derfor vil der heller ikke ske det helt store med mindre, du selv virkelig ønsker det. Har du en partner, vil I trives godt og er i stand til at være sammen uden de store ord. Instinktivt forstår I begge, hvad den anden har brug for. I trives også ved at være sammen om de daglige rutiner.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Løven og Skorpion

 Dit december horoskop: Løven

LØVE

Dit energiniveau er højt, dette er din tid på året, hvor du føler dig ovenpå og overskudsagtig. Du når meget mere, end du planlægger, så der bliver også tid til impulsive og sjove tiltag. Du kan tjene penge på at sælge ud af det, du ikke bruger, og i det hele taget vil du være heldig, når det kommer til økonomi.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har det bedst, når du kan få det, som du gerne vil. Det kan dog godt betale sig lige at lægge planerne sammen med din partner, så I er på samme bølgelængde. Du er god til at sælge dine ideer, men det kniber med tålmodigheden, og det kan føre til misforståelser. Hvis du ikke er i et forhold, er det vigtigt for dig, at du føler dig set, hørt og beundret. Føler du at interessen mangler, vil du meget hurtigt trække dig.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Fisk

 Dit december horoskop: Jomfruen

JOMFRU

Der er ikke tvivl om, at du har det bedst, når du selv kan bestemme. Du kan overfor andre virke lidt ufleksibel, men det er svært for dig at gå på kompromis, når du selv har alle ressourcerne og ikke behøver andres hjælp. Tænk over, hvordan du taler til andre, så kan du komme langt og undgå gniderier.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Andre tiltrækkes af din gode energi og din charme. Derfor får du sikkert også uventede invitationer til dates. Du er meget kritisk, så det er ikke sikkert, at du er interesseret, men prøv at give det en chance, at have en efterårs flirt vil gøre dig godt. Har du en partner, slipper du afsted med meget. Du får for det meste din vilje, men husk også at give lidt igen. Arranger en lille overraskelse i form af en spændende date.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Dit december horoskop: Vægten 

VÆGT

Brug tid på at planlægge inden du kaster dig ud i nye projekter og træffer vigtige beslutninger. Der er ikke tvivl om, at du vil få mest succes med dine tiltag i anden halvdel af måneden. Du vil have brug for at dovne lidt, hvis tempoet er for højt, drænes du hurtigt for energi. Derfor skal du ikke fylde din kalender op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan du glæde dig til en dejlig måned. En hemmelig flirt vil udvikle sig til noget dejligt, og det fylder dig med glæde. Du har brug for at føle dig tryg, så en god kommunikation er vigtig, vær derfor ærlig og åben. Har du en partner, vil denne forkæle dig, og du vil nyde det. Giv udtryk for, hvad du ønsker dig, så denne ikke skal gå og gætte. Sæt jer ned og læg nye planer for resten af året, hvad ønsker I sammen?

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

 Dit november-horoskop: Skorpion

SKORPION

Du er god til at tage ansvar, hjælpe og rådgive andre. Det er dog noget, du hurtigt bliver træt af, for din energi svigter lidt. Derfor må du være selektiv og prioritere dig selv og egne opgaver. Lad dig ikke stresse af andre, men tag de gode ideer og inspiration, du får. Det er ok at være lidt egoistisk.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Måneden byder på overraskelser, og det er ikke noget, du har kontrol over eller kan forudse. Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, hvis du tager initiativ til det. Det er sikkert ikke noget, I ønsker at dele med andre, for det er dejligt med en lille hemmelighed. Er du i et forhold, vil du og din partner være gode til at samarbejde mod fælles mål. Samtidig forstår I hinanden, uden I behøver sige ret meget, så det bliver en dejlig tid.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Stenbuk

 Dit december horoskop: Skytten

SKYTTE

Spændende muligheder viser sig på dit arbejde, du kan tage et stort skridt i den rigtige retning, når det kommer til din karriere. Hold dig ikke tilbage, tag en chance og vær åben omkring, hvad du ønsker. Du vil være i stand til at nå dine mål. Find din optimistiske side frem, du har ikke grund til at tvivle på dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du fokus på kærligheden, vil du også tiltrække spændende potentielle partnere. Det kan være gennem dit arbejde, en kollega eller lignende. En forelskelse gør dig glad og får dig til at fokusere på, hvad du selv har af værdier. Du bliver en endnu bedre udgave af dig selv. Hvis du har en partner, så gør noget andet end det I plejer. Udfold din impulsive side og få noget sjov ind i jeres hverdag, det giver en dejlig spænding.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

Dit juni horoskop: Stenbuk

STENBUK

Det er nu, du kan gøre brug af tidligere erfaringer og læring, til at komme videre mod dine mål. Du kan være lidt for kritisk og realistisk, drøm i stedet store drømme, begrænser du dig, er det helt sikkert, at du ikke når stjernerne. Der skal noget nyt til, derfor må du gøre tingene, på en anderledes måde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

I anden halvdel af måneden kommer der stor fokus på kærlighed og parforhold. Der er ikke tvivl om, at du ønsker romantik i dit liv, nu. Vær ikke bange for at tage en chance og vær åben omkring dine behov, hvad enten det er en ny partner du ønsker, eller du er i et forhold. Hvis du ikke er opmærksom på din partner, så opstår der misforståelser og gniderier. Tal om dine tanker, også de mere udfordrende.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skorpion og Vandbærer

Dit november-horoskop: 

VANDBÆRER

En social og udadvendt måned ligger forude. Sørg for at du har din partner med i din planlægning, for sammen kan I virkelig nå langt. Du holder af at lære nye ting, det begejstre dig, og du er derfor også sjov at være sammen med. Det kan være svært for dig at sætte grænser eller træffe beslutninger.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Har du en partner, bliver det ikke en kedelig måned. I vil begge nyde, at der sker noget spændende. Er det muligt så tag ud og rejs, eller bare kom lidt væk hjemmefra. I får begge god energi af at være aktive sammen, og tiltrækningen stiger imellem jer. Hvis du er single, så bliver der mulighed for sjove og uforudsigelige oplevelser med dejlige potentielle partnere. Det kan blive svært for dig at vælge mellem de mange.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

FISK

Du kan udvide dit netværk med spændende og inspirerende mennesker. Tal derfor med dem du møder og vær åben og nysgerrig. Når du skal samarbejde med andre, er det dog vigtigt, at du er fokuseret, ellers spilder du de gode muligheder. Ikke alle arbejdsmuligheder er lige gode, så du må tænke dig om.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Ønsker du dig en partner, så er du inde i en af de bedste måneder på året til dette. Det kræver selvfølgelig, at du selv gør noget, for at få det til at ske. Du må være opsøgende og udadvendt, eventuelt bede venner om en introduktion. Har du en partner så prioriter tid til romantiske stunder. Der er masser af mulighed for dejlige stunder og en større samhørighed. Slip kontrollen lidt, og gør noget, I ikke plejer.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide