Diverse

Demi Lovato deler sin største frygt!

Det er ingen hemmelighed at Demi Lovato har haft sin del af op – og nedture gennem årene. Den tidligere barnestjerne har dog været på en “good path” på det sidste, og har netop delt en update på sin Instagram, hvor hun omfavner sig selv og sin krop præcis som den er.

LÆS OGSÅ: Gør disse 5 ting & din krop vil elske dig

Demi Lovato beskriver i updaten at hun er TRÆT af de redigerede fotos, der på ingen måde afspejler virkeligheden. Hun er træt af at skamme sig over sine strækmærker og cellulitis og vil fremadrettet hellere acceptere sig selv, end at tro hun skal tilfredsstille andres forventninger til hende. På den måde kan Disney-stjernen vist tydeligt siges at være et godt forbillede for de mange unge, der følger med på hendes Instagram-profil.

Demi Lovato har gennem tiden været meget åben omkring sit liv, og de udfordringer hun har mødt, så derfor er det også bare SÅ fedt hun deler et så ærligt og lækkert billede med verden!
Vi har i hvert fald kæmpe respekt for hende her på redaktionen, og håber Demis opslag kun bliver mødt med positive og åbne arme! More power to ya, girl!

LÆS OGSÅ: Se også Demi Lovato i Carpool Karaoke lige her.

Se billedet fra Demi Lovatos Instagram-profil lige her:

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *