Demi Lovato deler sin største frygt!

Det er ingen hemmelighed at Demi Lovato har haft sin del af op – og nedture gennem årene. Den tidligere barnestjerne har dog været på en “good path” på det sidste, og har netop delt en update på sin Instagram, hvor hun omfavner sig selv og sin krop præcis som den er.

LÆS OGSÅ: Gør disse 5 ting & din krop vil elske dig

Demi Lovato beskriver i updaten at hun er TRÆT af de redigerede fotos, der på ingen måde afspejler virkeligheden. Hun er træt af at skamme sig over sine strækmærker og cellulitis og vil fremadrettet hellere acceptere sig selv, end at tro hun skal tilfredsstille andres forventninger til hende. På den måde kan Disney-stjernen vist tydeligt siges at være et godt forbillede for de mange unge, der følger med på hendes Instagram-profil.

Demi Lovato har gennem tiden været meget åben omkring sit liv, og de udfordringer hun har mødt, så derfor er det også bare SÅ fedt hun deler et så ærligt og lækkert billede med verden!
Vi har i hvert fald kæmpe respekt for hende her på redaktionen, og håber Demis opslag kun bliver mødt med positive og åbne arme! More power to ya, girl!

LÆS OGSÅ: Se også Demi Lovato i Carpool Karaoke lige her.

Se billedet fra Demi Lovatos Instagram-profil lige her:

https://www.instagram.com/p/B2DLlZ4BfgP/

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og