Det føles ikke som om det er særlig lang tid siden, vi kunne læse de triste nyheder om skilsmissen mellem Channing Tatum og Jenna Dewan. De er lykkeligvist begge i den grad “moved on” siden, og hvor Channing Tatum danner par med sangerinde Jessie J, har Jenna Dewan og hendes kæreste Steve Kazee netop offentliggjort, at de venter sig et barn sammen!

Læs også: Channing Tatum & Jenna Dewan går fra hinanden

Jenna Dewan har i forvejen en datter på 6 år med sin eksmand Channing, som nu står til at få en halv-lillesøster eller bror! Hvad tror I parret venter sig? 😉 Det er Jennas kæreste, Steve Kazees første barn, og parret har udtalt at de er “beyond overjoyed” og glæder sig til at udvide deres familie.

Jenna har slået et inspirerende slag for mødre og moderskab, og har i et interview med Women’s Health udtalt; “There’s nothing sexier than becoming a mother. You give life. It’s everything. And you don’t change who you are inside just because you have a kid.” Vi giver Jenna SÅ meget ret! Mødre er freaking awesome, og bør hyldes på daglig basis 😉 !!

Vi glæder os til at følge med i parrets familieforøgelse!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide