Diverse

Så er der nyt fra Kardashian/Jenner familien!

(artiklen indeholder reklamelinks)

Til alle binge watchers, skabskiggere og Kardashian-elskere: Der er endelig nyt på vej fra den berømte og berygtede Hollywood-familie! I aften har den nyeste sæson af Keeping Up With The Kardashians premiere i USA – og bare rolig, vi herhjemme kan også se det i dag! Du kan nemlig se den nye og 17. sæson på Hayu, hvor du indtil nu også har kunne følge Kardashian/Jenner klanen i de tidligere sæsoner.

LÆS OGSÅ: Shop like a Kardashian

 

I den sidste sæson kunne vi følge med i trekantsdramaet mellem Khloé Kardashian, Jordyn Woods og Tristan Thompson. Faktisk var sæsonfinalen det mest sete afsnit i KUWTK’s historie! Gotta love drama!! – når altså man ikke selv er en del af det! 😉

I den kommende sæson kommer vi til at få et indblik i Khloés liv efter den altændrende skandale, der chokerede både familien og fans verden over. Sæsonafslutningen i den sidste sæson efterlod os alle med en masse spørgsmål til, hvordan Khloé vil håndtere ændringerne og om hende og Tristan kan finde en måde at work it out på.

Derudover byder den nye sæson på en stor rund fødselsdag for Kourtney, Kim og Kanye venter på ankomsten af deres fjerde barn sammen og Kylie holder også en fødselsdagsfest for Khloé. Der er altså mange anledninger til festligheder, så vi kan slet ikke vente med at se, om Kardashian-familien fortsat lever op til deres ry for at arrangere de største og mest EXTRA fester.

LÆS OGSÅ: Sådan spiser The Kardashians!

Der er også hints om splid i familien, da Kim og Khloé for alvor begynder at sætte spørgsmålstegn ved samtlige familiemedlemmers engagement i KUWTK-optagelserne. Mon momager Kris skal på banen, eller søstrene kan håndtere problemerne internt? Noget siger os i hvert fald, at det ikke altid er en dans på roser at hedde Kardashian/Jenner, og samtidig have SÅ mange søskende at skulle enes med!

Vi kan LITERALLY ikke vente med at kunne følge med i Kardashian/Jenner-familiens liv igen!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *