Vores ASOS-favoritter!

Læste I nyheden vi delte med jer i går?

ASOS lancerer deres danske website på mandag den 23. september – woop woop! For at gøre ventetiden udholdelig for alle jer skønne ChriChri-læsere, vil vi rigtig gerne dele en rabatkode til deres webshop med jer. I kan bruge koden fra i dag til og med lørdag!

Vi har samlet alle vores ASOS-favoritter til jer lige her, så I kan blive inspireret til de bedste ASOS-fund. Og med en rabatkode på 15% er det altså værd at genoverveje at klikke de sager du har gået og tænkt på hjem!

 

Nike P-6000 sneakers

Vi elsker et par gode sneaks, der passer til både de pæne kjoler men også til de dage hvor vejret indbyder til jeans og en god strik.
Find vores absolut favorit sneaks til 980,58 DKK lige her.

 

 

Cargo pants fra Missguided

 

 

De her cargo pants er simpelthen så seje. De har lidt “utility” vibes over sig, og fungerer bare rigtig godt når man har behov for et par pæne MEN virkelig behagelige bukser! Pris: 271,17 DKK.

 

Office Arriba læderstøvler

 

Støvler er et must i det danske efterårsvejr, og så må de altså gerne være lidt rå, så de feminine kjoler kan få lidt modspil 😉 Find vores yndlingspar lige her! Støvlerne koster 952,76 DKK.

 

 

Reclaimed Vintage The '91 mom jeans

Hånden på hjertet, vi har måske allerede et par jeans eller flere hjemme i garderoben, men disse mom-jeans i en lækker sort vask kan vi altså ikke undvære nu hvor vi går ind i en ny sæson! Jeans’ene koster 257,26 DKK.

 

 

ASOS DESIGN long sleeve shirt

I har nok fået en fornemmelse af at vi er suckere for gode basic items til garderoben. En klassisk hvid skjorte er det perfekte go-to item, som giver et effortless lækkert look, uanset hvad du styler det til. Denne sag har endda ekstra fine detaljer som de fine puf-ærmer!
Pris: 215,23 DKK.

 

Coconut Lane kortholder

Det hele behøver selvfølgelig ikke være sort, hvid, sand eller gråt. Tilføj lidt sjov og lir til dit outfit med den her super cute lille kortholder i lyserød med bananer på! Ej men er den ikke bare SÅ cute? Prisen på bananerne er 79,91 DKK.

 

New Look cardigan

Vi byder vinteren hjerteligt velkommen, for vinter er lig med tid til at finde de lækre store striktrøjer frem! Denne cardigan ligner virkelig én vi næppe kan komme gennem vinteren uden! Den kan blive din for 236,40 DKK.

 

 

New Look Curve skjortekjole

 

Skjortekjoler er seriøst Guds gave til folket! De er dejligt lette at have på og er et perfekt alternativ, når man er en crazy shirt loving lady som undertegnede. Er der andre der faktisk glæder sig til at trække i de lidt mørkere outfits igen, ovenpå en solrig og farvestrålende sommer? Find skjortekjolen til 464,22 DKK lige her.

 

Wednesday's Girl guldfrakke

 

Vi elsker frakker! Faktisk har vi savnet dem lidt, i sommerens løb. De er så skønne at pakke sig ind i, og kan faktisk gøre en kæmpe forskel for et helt outfit. Find den ternede fine sag lige her. Frakken koster 466 DKK.

 

River Island kjole

Okay, vi har ikke lagt farverne og mønstrene helt på hylden endnu 😉 For smukke farverige kjoler kan virkelig live de mest mørke efterårsdage helt op! Vi er især vilde med denne kjole på grund af dens flotte kombination af farver og fordi pasformen fremhæver dine former til UG! Kjolen står til 389,41 DKK.

 

Vi håber du er blevet inspireret, og ellers er det bare med at gå på opdagelse blandt de tusindvis af lækre nyheder der er at finde på ASOS.

Psst! Deres rabatkode, der giver dig 15% på dit ASOS-køb er: 15BAG 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Line

    Det undrer mig, at I skriver det er en kode I giver til jeres læsere, da jeg lige idag har fået selv samme kode af asos. Hvad er grunden til I gør dette?

    1. Hej Line, vi har valgt at skrive om rabatkoden, fordi vi selv elsker at benytte ASOS’ tilbud og rabatkoder, så det tænkte vi kunne være relevant for de af vores læsere som måske ikke får nyhedsbrevet fra ASOS selv 🙂 kh Team ChriChri

  2. Helle

    Gælder koden til den 21/9 eller den 28/9?

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og