Diverse

Blake Lively har født sit og Ryan Reynolds 3. barn!

Dorota, hent champagnen! Det er nemlig tid til at skåle for og byde Blake Lively og Ryan Reynolds tredje baby velkommen til verden. Den 31. årige skuespillerinde har eftersigende født for et par dage siden, og vi venter stadig i spænding på en opdatering fra parret. De har ikke engang afsløret navn og køn endnu!

Parret har i forvejen døtrene James på 4 år og Inez på 2 år, og kan nu bryste sig af at være en familie på 5! Blake og Ryan har altid været enormt private omkring deres børn og familie – al respekt for det! Derfor var det også en kæmpe overraskelse da Blake i maj deltog i premieren på Ryans seneste film – og viste en stor rund baby bump frem!

View this post on Instagram

PokeMOM…. Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Læs også: Blake Lively og Ryan Reynolds viser børnene frem for første gang

Der skal lyde et kæmpe tillykke til parret herfra, og så glæder vi os til fremtidige super cute family pictures!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *