Christiane: om kirurgi og kosttilskud

Efter et års brug af kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, synes jeg det er på sin plads at gøre status! 🙂
Nu taler jeg jo rigtig meget om rynker, fine linjer i ansigtet etc., når jeg skriver og taler om kollagenpulver. Men faktisk glemmer jeg lidt at sætte fokus på, at kollagenpulveret jo er godt for hele kroppen. Min hud er blevet mærkbart blødere – på den gode måde vel og mærket haha! Jeg kan virkelig se og mærke en forskel. Nu er kollagenpulver jo ikke et kirurgisk indgreb – så jeg kan ikke vise jer overraskende før og efter billeder!
Det er lige netop det modsatte af et kirurgisk indgreb. Det er et kosttilskud, der er med til at booste kroppen indefra!  Når man tager kollagenpulveret kontinuerligt i en længere periode – som jeg f.eks. har gjort i over et år, kan jeg i hvert fald personligt sige, at jeg kan se en forskel – og jeg er FAN! Det er da også derfor, jeg fortsætter med at anvende produktet 😉

Vi er virkelig gode til at grine og have det sjovt på settet til Vild Med Dans, og jeg elsker at se alle danserne knokle på – så kan jeg jo lige snuppe mit kollagenpulver i kaffen mens jeg ser dem øve

Læs også: Christiane: Sund og spændstig hud – ja tak!

Før mit samarbejde

Jeg vil også tage kollagenpulveret uanset om jeg er ambassadør eller ej, ligesom jeg faktisk tog det længe før jeg indgik samarbejdet med Oslo Skin Lab. Jeg indgik samarbejdet, netop fordi jeg kan stå inde for det, og jeg var loyal overfor produktet allerede der.
Min mor og et utal af mine veninder er siden også hoppet på bølgen og det er SÅ hyggeligt at se, hvordan vi nogle gange låner produktet af hinanden, hvis vi lige har glemt at tage det eller få det med i tasken på vej ud af døren! Jeg har faktisk også et lille lager af det ude på Vild Med Dans-settet, fordi det bare er en helt naturlig fast del af mine rutiner nu! Og så sætter jeg også pris på, at det bliver leveret direkte hjem til min postkasse – så nemt!
I fredags startede jeg dagen med en god træning, inden jeg skulle ud i makeupstolen på VMD-settet hos Signe og Josephine.
Det betyder SÅ meget for mig, at min hud kan klare al den makeup jeg har på hver fredag! (Og jeg tror Signe er helt enig haha!)
Hvis du også gerne vil give dig i kast med kollagenpulveret, så har jeg en rabat kode til dig, hvor du kan spare 65%! Koden er CHRISTIANE, og kan benyttes lige her
God fornøjelse Ladies!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og