Dit horoskop: Oktober

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Den primære fokus i denne tid er på det sociale og udadvendte. Det bliver bestemt ikke kedeligt. Du vil samtidig lære virkelig meget, både personligt og arbejdsmæssigt. Hvis du skaber struktur og har overblik, så er der ikke noget, du ikke kan opnå. Brug også din intuition, den kan også få dig langt.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: September

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Dette er en af de bedste og vigtigste måneder på hele året, for dig der er single. Du vil møde nye mennesker, og der er masser af flirt i luften. Vær ikke bange for at tage initiativ og tage chancer, men husk også, at du skal have dig selv med. Har du en partner, så har I mulighed for mange dejlige stunder, så arranger nogle dejlige dates eller en hel weekend hjemmefra. Brug gerne lidt penge på selvforkælelse sammen.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Vægt

TYR

Du har masser af energi, og det lægger du gerne på dit daglige arbejde. Nye muligheder viser sig nemlig, og du komme langt mod dine mål. Hvis du ikke er glad, hvor du er nu, så søg nye veje, denne måned er særlig god for jobsøgning. Når du møder andre, så tænk over, hvad du siger ja til, du hænger på aftaler.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

I sær i anden halvdel af måneden vil der blive stor fokus på kærlighed og parforhold, på dem positive side. Hold dig ikke tilbage, hvis du er single og ønsker et forhold, er du udadvendt og åben, kan du møde nye mennesker og derigennem en potentiel dejlig partner. Har du en partner, så glem ikke denne i din travle hverdag. Det er de små ting, der gør den store forskel, så forkæl og vær til stede, når I er sammen.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Krebs

 

TVILLING

Det bliver bestemt ikke kedeligt. Du har mulighed for at kaste dig over endnu flere spændende projekter, og få succes med dem. Du holder meget af at være sammen med børn, og du er god til at skabe rammer, hvor alle kan udfolde sig. Find din kreative og impulsive side frem og kast dig ud i noget nyt.

LÆS OGSÅ: Dit Horoskop: august

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver også en dejlig måned for kærligheden. Du tiltrækker andre med din charmerende udstråling, og du vil være lidt mere følsom end ellers. Derfor kan en potentiel partner også være i dit liv, uden du næsten har opdaget det, og du bør bestemt udforske den mulighed. Hvis du allerede er i et forhold, så få din partner med på dine ideer. Det skaber masser af romantiske stunder, når I er aktive sammen.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Fisk og Skytte

Dit december horoskop: Krebsen

KREBS

Perioden nu er særlig god til at renovere, rydde op og i det hele taget gøre noget ved boligen. Det kan også bare være små ting, men det gør en stor forskel. Du har brug for at hygge dig hjemme, se gode venner og dovne på sofaen med familien. Det går godt på dit arbejde, men det har ikke din store fokus.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni mellem dig og din partner. Læg gerne planer for resten af året, måske for en romantisk weekend, det vil give jer begge ny energi. Der er ikke tvivl om, I kan skabe fornyelse og få det sjovt. Er du ikke i et forhold, så vil den kommende periode frem til december byde på masser af flirt og muligheder. Du kan slappe lidt af nu, men forbered dig på, at du må vælge blandt flere tilbud.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Stenbuk

 Dit december horoskop: Løven

LØVE

Læg gerne nye ambitiøse planer og mål omkring karrieren, men vær ikke for hurtig med beslutningerne. Jo bedre dit overblik og struktur er, jo mere vil du opnå. Sørg for, at du tager dig nogle pauser ind i mellem, det har du især brug for i denne måned. Selvforkælelse er også nødvendigt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil fokusere mere på familie og parforhold i denne måned, og du og din partner kan få mange gode stunder sammen. Det er dog vigtigt, at I sætter fokus på kommunikationen, da misforståelser kan opstå, især sidst på måneden. Læg derfor fælles planer, så I har noget, I kan være fælles om. Er du ikke i et forhold, så skal du beslutte dig for at være social, før der sker noget. Det er nemlig dit valg.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

 Dit december horoskop: Jomfruen

JOMFRU

Hvis du ikke allerede har det på plads, så begynd at lægge et budget for næste år. Gennemgå dine betalinger, der vil være penge at spare på diverse abonnementer og gebyrer. Du er virkelig heldig i pengesager lige nu, der kan også være en lønforhøjelse på vej. Karriere og arbejde går let og ubesværet.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En god harmoni mellem dig og din partner lægger et godt fundament for hele måneden. Der er ikke tvivl om, at I nyder at tilbringe tid sammen. Små boligprojekter og familietid er noget, I begge vil hygge jer med. Er du ikke i et forhold, sker det måske ikke helt så meget i denne måned, men det er højst sandsynligt efter eget ønske. Du har det godt i dit eget selskab, og du skal bare hygge dig, for snart går det løs.

LÆS OGSÅ: Dit Horoskop: juli

 

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Jomfru og Vandbærer

Dit december horoskop: Vægten 

VÆGT

Glæd dig til en dejlig måned, hvor du vil få mange positive overraskelser. Du har nærmest uanede ressourcer til din rådighed, og du vil i den grad være ovenpå. Kast dig ud i nye eventyr, eventuelt kan en rejse blive aktuel, eller du kan foretage dig andre spændende ting. Kedeligt bliver det bestemt ikke.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en ganske særlig udstråling, så det er faktisk kun op til dig at vælge. Du tiltrække potentielle partnere og mulighederne bliver mange. Det kan være svært for dig alt vælge fra, for du holder meget af at flirte. Er du i et forhold, vil du få masser af opmærksomhed fra din partner. Giv udtryk for dine behov og ønsker, du bør og vil nemlig blive forkælet. Nyd de gode tendenser til fulde, det bliver ikke meget bedre end dette.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Løve

 Dit november-horoskop: Skorpion

SKORPION

Anden halvdel af måneden bliver den bedste. Her vil du se resultaterne af dit tidligere hårde arbejde. Tag dig tid til at gøre en lille status først på måneden, så kan du lægge nye planer ud fra dette. De sidste måneder på året vil du få stor succes, hvis du gør dit hjemmearbejde nu. Du vil høste, hvad du sår.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der bliver mulighed for en hemmelig flirt, der dog hurtigt vil udvikle sig til noget mere seriøst. Kærligheden er din, hvis du rækker ud efter den. Der er ikke tvivl om, at du får masser af mulighed for flirt og romantik. Er du i et forhold, så vær ikke bange for at fortælle, hvad du ønsker. I kan sammen ændre på mønstre, og opnå et meget bedre forhold. Du vil virke yderst tiltrækkende på din partner.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Skorpion

 Dit december horoskop: Skytten

SKYTTE

Du er virkelig god til at samarbejde og taler godt med andre. Der kan dog opstå diverse dramaer, helt uventet, og det er svært at gøre noget ved. Din intuition er god, og du får nye ideer, det er dog ikke lige nu, du skal træffe de store beslutninger når det kommer til dit arbejde. Pas på din økonomi.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i mere romantisk retning, og det vil glæde dig meget. Det kan være, I vælger at holde det hemmeligt til en start, men inden længe vil det være meget seriøst. Det kan også være gennem introduktion fra nogle venner, du finder kærligheden. Er du allerede i et forhold, så er det vigtigt for dig, at I taler godt sammen, men faktisk vil I bare trives i hinandens selskab, der er en god harmoni.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Tyr

Dit juni horoskop: Stenbuk

STENBUK

Du kommer til at prioriterer din tid og dine opgaver, det bliver nemlig en måned med fart på. Du kan ikke nå alt, og da du får stor succes, med det du foretager dig, er det vigtigt, at du koncentrerer dig om det, du gerne vil opnå. Det bliver en fantastisk måned, men du vil få brug for at slappe af og holde pauser.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du sætter kærligheden på dagsordenen, vil du få mange skønne oplevelser. Din partner er opmærksom og nyder, når I har tid for jer selv. Det er derfor en god ide at planlægge nogle skønne dates. Er du single, er det ikke sikkert, du føler at tiden er til romantik. Du er meget optaget af dit arbejde og karrieremulighederne der, men det kan også være herigennem, at du møder en dejlig, potentiel partner.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Løve og Jomfru

Dit november-horoskop: 

VANDBÆRER

En udadvendt, social og aktiv måned venter, samtidig er der nok at se til på jobbet, hvor spændende muligheder viser sig. Det bliver derfor ikke meget, du er hjemme og familien kan godt føle sig lidt overset. Arranger en udflugt, hvor I får tid til hinanden, du kan eventuelt også invitere nogle venner med.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig ferie med din partner vil være en perfekt måde at nyde hinanden og styrke jeres parforhold. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så arranger som minimum et par hyggelige dates. I vil være meget enige, så læg fælles, fremtidige planer. Hvis du ikke er i et forhold, så er der faktisk kun op til dig at vælge en af de mange, mulige potentieller partnere. Der er ikke tvivl om, at det bliver spændende.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

FISK

Tag dig en timeout og gør en status. Der er nu, du skal se, som du er på rette kurs, for du har mulighed for at ændre på tingene. Sæt dig nye mål, gerne sammen med din partner. Er du interesseret i et nyt job, så kan du også med held begynde at se dig om, inden længe fil du få succes.

LÆS OGSÅ: Dit Horoskop: Juni

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en af de bedste måneder på året, uanset om du er single eller i et parforhold. Du og din partner vil føle en stor gensidig tiltrækning så sørg for, at I får noget tid for jer selv. I taler også godt sammen, så har I udfordringer kan de løses nu. Er du single, vil du møde en, som du føler dig meget tiltrukket af. Det er op til dig, om du vil tage en chance og slippe kontrollen, men det bliver spændende, hvis du gør.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og