[single_post_category_name]

Føler du dig sikker på nettet?

Det her er til alle jer, der elsker at shoppe på nettet. Hvor tit har du ikke siddet derhjemme og handlet ind på alverdens hjemmesider? Well, hos os er det altså nærmest hverdagskost, haha! Men jo mere vi handler på nettet, jo mere er vi også udsat for online svindel! Det kan være hjemmesider, der ”sælger” ulovlige kopivarer, misbruger dine kortoplysninger, anvender phishing, identitetstyveri eller det kan være varer der aldrig kommer frem – alt sammen det værst tænkelige man kan blive udsat for, når man bare sidder og glæder sig over sit nyeste køb…

LÆS OGSÅ: Shoppingguide: De bedste styles til din kropstype

 

SIKKER SHOPPING

E-mærket har i samarbejde med TrygFonden skabt et nyt digitalt værktøj til alle jer danske forbrugere, og værktøjet skal bekæmpe den stigende svindel der forekommer i forbindelse med nethandel. Ved I godt at hver 7. dansker rammes af falske webshops!? Hver 7.!! (kilde: Danmarks Statistik)

Værktøjet hedder SIKKER SHOPPING, og fungerer som en browserudvidelse, til Google Chrome, som advarer dig når du søger på indhold fra din computer. Udvidelsen viser et rødt advarselsikon ved de webshops der er falske, så du ved hvad du skal styre udenom, når du er i gang med at klikke børnenes nye vinterstøvler hjem!

Derudover viser SIKKER SHOPPING-browserudvidelsen et e-mærke ud fra e-mærkede webshops. På den måde kan du føle dig mere sikker når du handler online. Skulle du alligevel forvilde dig ind på en webshop der mistænkes for at være fup, så popper der en advarselsmeddelelse frem, som opfordrer dig til at forlade siden. Du kan læse meget mere om SIKKER SHOPPING lige her, og se videoen nedenfor, for at blive klogere.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide