Diverse

Halloween i Tivoli

Tivoli

Det er efterårsferie, og det betyder for nogle en masse hyggelige fridage med deres familier, men så melder det store spørgsmål sig også på banen – hvad skal I lave? Der er mange forskellige aktiviteter at tage sig til i København, men en tur på legepladsen bliver også bare lidt ensformigt i længden, ikke? 😉 Tivoli har igen i år åbnet dørene op til Halloween, og du kan fra d. 11. oktober til d. 3. november opleve det uhyggelige (og dog børnevenlige) univers, som parken har sat op.

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste guide til København

Hvert år til Halloween bliver Tivoli fyldt op med en masse spændende boder, og der er lidt for enhver smag! De sidste fem år har Tivoli haft en iværksætterkonkurrence kørende, hvor ét koncept har kunnet vinde en bod til Halloween, og i år gik denne fremragende pris til det nystartede Unicorn & Rainbows. Charlotte Orland er kvinden bag, og hendes mission er klar; hun vil skabe flere smil med unikke marengskys, og hun har endda udviklet et koncept særligt til denne højtid! Charlotte OrlandMan kan måske tænke, at det pastelfarvede univers, Unicorns & Rainbows, er langt fra det Halloween, som man normalt kender i Tivoli, men Charlotte Orland mener sagtens, at Halloween kan være lyserødt. Hendes ønske er, at hun kan sprede smil og skabe en god stemning i et ellers meget alvorligt samfund, hvorfor hendes mantra også er: “Get your daily dose of happiness!”. Charlotte har tydeligvis arbejdet hårdt på at udvikle et unikt koncept, og man er ikke i tvivl om, at hun går meget op i sit arbejde; alle marengs er håndlavede, økologiske, indeholder ægte frugt og tre forskellige slags sukker. MarengsDer er dermed mere end én god grund til at besøge Tivoli sammen med din familie i disse dage, og I kan helt sikkert få stillet sukkertrangen i Charlottes bod! Boden, Poisonous Pink Kisses, kan opleves sammen med 46 andre særlige sæsonboder, og man kan finde alt fra Halloween-hotdog, horror-boder med Halloween-”rædsler”, fristende vafler, sjove mekaniske hekse og zombier og uldne sager til at holde sig varm i efterårskulden. Der er noget for alle aldre, og selv voksne kan måske blive som børn igen, når de oplever den fortryllende (læs: forheksende) stemning!

LÆS OGSÅ: Københavns nye madmarked: Tivoli Food Hall

Du kan smage et af de lækre “misfortune kisses” fra en forbandet krukke i Charlotte Orlands bod, Poisonous Pink Kisses. Måske du skal prøve et med lakrids, saltkaramel, passionsfrugt eller kirsebær? Man må også gerne smage mere end én smagsvariant 😉 Hvis du ikke kan nå forbi Tivoli inden d. 3. november, så kan du heldigvis besøge Charlotte Orlands butik i Studiestræde 16 i København en anden dag og følge med på Unicorns & Rainbows spændende rejse på @sweetunicornkiss

Vi ønsker jer en rigtig god tur i Tivoli, og håber, at hele familien får en (u)hyggelig oplevelse!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *