Hvor længe holder din smartphone strøm?

En dag? En halv? Der er kæmpe forskel på, hvor længe vi kan holde gang i telefonen, selvfølgelig også afhængigt af hvor meget vi bruger den i det daglige. Men vi kan alle blive enige om, at det er SÅ irriterende at skulle huske opladeren når vi er på farten, holde udkig efter den nærmeste stikkontakt eller helt undlade at bruge den mens vi er ude, i frygt for at den løber tør. De dage kan vi altså godt begynde at vinke farvel til, med Huawei’s seneste familiemedlem!

Forleden var team ChriChri nemlig til lancering af den nye Huawei Nova 5T smartphone på Hello Coco! Den nye smartphone rammer de danske butikker den 4.november, men kan allerede nu forudbestilles hos diverse forhandlere.

Læs også: Se den vildeste modeserie nogensinde

Nova 5T ændrer dit photo game som du kender det, med sine fem kameraer! Udover de fire på bagsiden, har Nova 5T et 32 megapixel selfie-kamera – hallelujah! Vi elsker, når vi kan fyre den op med #selfiegamestrong på vores seneste IG-post Hovedkameraet på bagsiden er på 48 megapixel, giver dig mulighed for at tage ultra-vidvinkelfotografier, makro fotografier og vores højtelskede dybdefotografier, hvor man kan fokusere enten på motiv eller baggrund a.k.a Bokeh-effekt. Den effekt elsker vi, for det får vores fotos til at se professionelle ud med et snuptag!

Men en af de features vi virkelig sætter pris på, er altså batteriet og batteriets levetid! Nova 5t har en Supercharge-funktion, der gør at du kan lade din smartphone op til 50% på den tid det tager at komme i bad, lave morgenmad og have to tøjkriser – 30 minutter! Ikke nok med det, så holder den også virkelig godt på strømmen, så man ikke behøver at undgå at bruge kameraet, lege med Snapchat-filtre eller have Gps’en slået til. Yes!

Læs også: Kom med ChriChri backstage til Huaweis P30 event med Christopher

Huawei Nova 5T har en vejledende udsalgspris på 3.699 DKK og kommer i tre smukke farver. Herunder ses Midsummer Purple, som både er de kvindelige og mandlige Huawei-medarbejderes favorit Det er også vores favorit!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og