Christiane: den perfekte girls night!

På dage som disse, er min kærlighed til Simple Feast altså lige lidt større! Jeg skal holde en rigtig girls night, med alt hvad det indebærer, og det kan kun lade sig gøre, fordi maden allerede er mere eller mindre forberedt for mig!  Det sker altså af og til, at jeg først kommer hjem fra arbejde LIGE før gæsterne kommer, og da det tager så ultra kort tid at forberede måltidet, kan jeg lige bruge fem minutter ekstra på at skifte tøj og friske makeuppen op! AMAZING! Det skal simpelthen kunne lade sig gøre at jeg har tid til at se mine veninder, så det er virkelig smart at jeg bare kan sammensætte min egen 3-retters ved at supplere op.  I videoen kan du se meget mere om, hvordan Simple Feast fungerer og hvorfor jeg får leveret Simple Feast hver uge!

Se med her i videoen, hvor jeg fortæller mere om, hvordan jeg bruge Simple Feast til specielle begivenheder. Og så har jeg en skøn rabatkode til jer! Med koden Christiane15 får du 15% rabat på din første kasse hos Simple Feast!

Xx Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og