Stjernernes vildeste udklædninger til Halloween 2019!

Halloween er officielt overstået for i år, og vi lagde mærke til en masse flotte og ikke mindst uhyggelige udklædninger på vores vej hjem i går; det er da så cute, når et lille barn et klædt ud som en vampyr, ikke? 😉 Vi har dog glædet os allermest til at se de kendtes Halloween-udklædninger, da de plejer at være de vildeste og altid lidt over-the-top! Vi har samlet 12 af de sjoveste, mest interessante og anderledes kostumer fra dette års Halloween til dig lige her!

LÆS OGSÅ: De bedste Halloween-udklædninger gennem tiden!

 

#1 Heidi Klum & Tom KaulitzHeidi Klum & Tom Kaulitz

Holy f***! Heidi Klum har gjort det igen! Der hersker ingen tvivl om, at hun eeeelsker Halloween, og hvert år venter folk (inklusiv os) i spænding på at se hendes forvandling; vi blev da absolut ikke skuffede, men det gør vi nu aldrig over hendes fantasi! Heidi var klædt ud som en (blodtørstig) alien, som hendes mand, Tom Kaulitz, havde bragt tilbage til jorden, men efter hans kostume at dømme så gik det ikke helt efter planen 😉

 

#2 Neil Patrick Harris & David BurtkaNiel Patrick Harris & David Burtka

De er næsten ikke til at genkende, vel? Neil Patrick Harris og hans mand, David Burtka, klædte sig ud som vores yndlingstvillinger, the Olsen Twins, og de gjorde det med et brag! Vi er vilde med deres transformation, og de lever sig virkelig ind i rollerne; fra det lange hår og det sorte tøj til den tændte cigaret mellem fingrene. Det er da dedikation, haha!

LÆS OGSÅ: Heidis Halloween kostumer

 

#3 Kim KardashianKim Kardashian

Åh, Kim Kardashian – kan du andet end at gå all in? Kim valgte i år at klæde sig ud som ingen ringere end Elle Woods fra filmen, Legally Blonde, og det er jo alt for fedt! Elle Woods er en ikonisk karakter, hvorfor Kim Kardashian også valgte at genskabe hendes Video Essay til Harvard og we are here for it! Forhåbentlig nåede Kim at få styr på sin Bend and Snap før Halloween 😉

 

#4 Ciara & Russell WilsonCiara & Russell Wilson

Ciara og hendes mand, Russell Wilson, har valgt at genskabe Beyoncé og Jay Zs vildt populære billede, og det er da både sjovt og gennemført! Vi elsker, når kendte klæder sig ud som hinanden, og selvom det måske ikke er et traditionelt og uhyggeligt Halloween-look, så kan vi ikke lade være med at klappe lidt i hænderne over det!

LÆS OGSÅ: Halloween i Tivoli

 

#5 Kevin HartKevin Hart

Kevin Hart er en utrolig sjov mand, og dette er blot endnu et eksempel på hans humor! Han har simpelthen valgt at klæde sig ud som The Rock, som han i øvrigt også er rigtig gode venner med, og de planker ofte hinanden. Hvis du har set billedet af The Rock før, så er det fordi, at det hurtigt blev lavet til en meme, og det har derfor floreret på nettet i et godt stykke tid. Vi grinte i hvert fald højt, da vi så Kevins udklædning!

 

#6 Khloe KardashianKhloe Kardashian

Jo, Khloe Kardashian rocker totalt looket som Cruella de Vil, men det er altså hendes datter, True, der stjæler hele showet; hendes udklædning som dalmatiner er spot on (hvis I forstår sådan en lille en, haha)! Vi elsker, at Khloe har valgt at lave en udklædning, som hendes datter kan være en del af, og vi er sikre på, at de har haft en fest sammen ❤️

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashians tips til sundt og lækkert hår

 

#7 Ariana GrandeAriana Grande

Hvis ikke vi havde afsløret navnet på denne kendte sangerinde, havde du så været i stand til at gætte, hvem der gemmer sig bag udklædningen? Vi havde faktisk lidt problemer med det! Det er selvfølgelig Ariana Grande, der i år havde valgt at klæde sig ud som en karakter fra serien, The Twilight Zone, og det er da en ret vild forvandling, hva’?! Vi er i hvert fald imponerede!

 

#8 Evan Peters & HalseyEvan Peters & Halsey

Det nyforelskede par, Evan Peters og Halsey, havde i anledning af Halloween og fejringen af afsnit nr. 100 af American Horror Story, valgt at klæde sig ud som Sonny og Cher. Vi elsker de matchende outfits, Evan Peters paryk og falske overskæg og hvor godt de ser ud sammen 😉 De er i hvert fald lidt af et power couple, og vi glæder os til at se, hvad de ellers kan finde på i fremtiden!

LÆS OGSÅ: 6 stilede & dekorative Halloween idéer

 

#9 Bella HadidBella Hadid

Bella Hadid ser forrygende ud i sit Halloween-kostume, og hun har valgt at klæde sig ud som Fred Flintstone med et tvist. Vi kan i hvert fald kun sige: Yabba Dabba Doo!

 

#10 Antoni Porowski & Kevin HarringtonAntoni Porowski & Kevin Harrington

Det her er muligvis én af de mest originale udklædninger, som vi nogensinde har set! Antoni Porowski, der er kendt fra Queer Eye, og hans rygtede nye kæreste, Kevin Harrington, klædte sig ud som Blockbuster-medarbejdere, der er vendt tilbage fra de døde; det er da hylende morsomt og virkelig opfindsomt, synes I ikke? 😉

LÆS OGSÅ: DIY-guide: Dekorative græskar til Halloween

 

#11 Nina DobrevNina Dobrev

Vi siger det lige igen: vi ELSKER, når kendte klæder sig ud som hinanden til Halloween! Nina Dobrev valgte i år at trække på sin indre bad guy og klæde sig ud som sangerinden, Billie Eilish; hun kører endda det overdrevne logo-look, det pangfarvede hår og de store smykker. Det er i hvert fald gennemført, og så har hun endda også hentet inspiration fra Billie Eilishs vilde musikvideo til “When the Party’s Over” med det sorte blæk!

 

#12 TygaTyga

Hvem klæder sig ud som Ronald McDonald til Halloween? Det gør Tyga, og han er næsten ikke til at kende! Han har tænkt lidt ud af boksen, og det er altså ret sjovt!

Hvem synes I, har den vildeste eller sjoveste udklædning? 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og