Hvad er duften af jul for dig?

Info

Baileys Treatmas Bar finder sted på Gemyse i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København fra 30.
november til 29. december og er åben mellem kl. 11 og 23 fra mandag til søndag. Prisen for et
Baileys Reindeer-sæt er 75 kr.

For os er det blandt andet duften af gran, kanel og…. Baileys. Faktisk er det smagen af Baileys, der minder os om julen Bevares, det er dermed ikke sagt at vi kun hiver flødelikøren frem ved højtiderne, men det er altså især i juledagene, at vi nyder drikken og de minder den bringer med sig. Undertegnede husker stadig første møde med Baileys for flere år tilbage. En lillejuleaften, dengang der var sne i december måned, og familien var samlet i køkkenet i fuld sving med at lave marcipan og konfekt. Det er en af de dejlige traditioner, julen bringer med sig, og efter den jul blev Baileys altså fast inventar i den tradition derhjemme – til stor glæde for især kvinderne i familien

Baileys-damer?

Det er dog først for nylig, vi har fået øjnene op for den proces, der rent faktisk ligger bag fremstillingen af Baileys. Kender I eksempelvis udtrykket “Baileys-damerne”? Det lyder lidt som en flødelikør-udgave af de værtinder, man kunne møde på natklubberne førhen, men det er langt fra dét udtrykket dækker over. Baileys-damerne leverer 220 millioner liter fløde til produktionen af Baileys! De går på græs 300 dage om året, og lytter til deres yndlingsmusik fordi det menes at gøre dem endnu gladere. Der er tale om 38.000 af de fineste irske køer, der producerer fløde udelukkende til Baileys! Det må da være det ultimative goal at opnå som ko – at få lov til kun at levere fløde til Baileys!

Hvis du er så heldig at bo i hovedstaden, eller har et visit planlagt inden den 29/12, så kan du komme lidt tættere på historien om den irske creme i Tivoli. På Gemyse i Tivoli kan man her i julemåneden nemlig lave sit helt eget Reindeer-sæt med Baileys, lækker belgisk chokolade og al den topping du kan forestille dig. Så er julestemningen altså for alvor sikret, hvis du endnu ikke helt føler du er kommet in the spirit!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og