[single_post_category_name]

Nu lander 8. sæson af Vanderpump Rules!

Okay, Ladies… Det her er altså en af vores største guilty pleasures – udover KUWTK og generel serie-binge-watching selvfølgelig! Vanderpump Rules kommer tilbage på HayU den 8/1-2020 med deres 8.sæson spækket med drama, intriger, hardcore business og reality når det er bedst… En af grundende til at vi ikke kan lade være med at se realityserierne som KUWTK og Vanderpump Rules er, at reality dybest set taler til vores indre eventyrelsker. Der er typisk en skurk, en helt/heltinde, der er nogle følelser i spil/klemme, der er nogle valg der skal træffes og nogle konsekvenser heraf som går igen i samtlige afsnit vi følger med i. Og om vi så vil stå ved det eller ej, er det nok denne struktur der gør, at vi ikke helt kan slippe den drama, der udspiller sig på skærmen foran os.

I den 8. og kommende sæson møder vi en Lisa Vanderpump, der har mere travlt end nogensinde, med at udvikle sit kæmpe imperium. Mange af de ansatte vi mødte i starten af serien er efterhånden fløjet fra Vanderpump-reden, hvorfor Lisa er igang med at finde en ny flok der kan drive SUR – forestil jer lige alle de intriger, det lægger op til.

Du kan følge med i dramaet fra 8. januar på HayU – psst! du kan få en måneds prøveperiode derinde, OG du kan se alle de forrige sæsoner som opvarmning til den kommende sæson!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide