[single_post_category_name]

Sådan holder du et brag af en nytårsfest!

Vi har samlet 10 gode råd til den ideelle nytårsaften, og i år må det gerne være noget helt specielt, da vi jo hopper ind i et nyt årti!

1. Lav et tema.
Forbered dine gæster på at der er dresscode for aftenen. Det kan være du synes det ville være sjovt at genskabe de vilde 20’ere – altså 1920’erne.. Så frem med dine bedste Charleston – og Gatsby-looks! I kan også gå med et galla-tema, eller måske Disney-tema, hvor I lader jer inspirere fra gode som onde Disney-figurer til jeres outfits og pynt!

 

2. Læg små opgaver under hver tallerken.
På denne måde sørger du for, at alle dine gæster aktivt deltager i festlighederne, og så har du mulighed for at lave lidt sjov med dine venner. På én seddel kan der eksempelvis stå, at vedkommende skal nå at give alle gæsterne et kompliment inden aftenen er omme. På en anden, kan der stå at vedkommende skal tilbyde værten sin hjælp ved enhver lejlighed. Det er vist bare kreativiteten, der sætter grænser

 

3. Borddækningen er vigtig!
Nytårsaften er en af de aftener, vi gerne må makse lidt ud på. Der må gerne være ekstra lir, glimmer og bling bling! Dæk derfor op med dit yndlingsservice og hav det lækre cocktail-kit klar til når der skal mixes cocktails senere på aftenen.

 

4. Pynt, pynt og pynt!
Alt efter hvilket tema du vælger din fest skal have, kan det udelukkende være med til at gøre din aften endnu mere festlig og bragende hvis du pynter op med en masse smukke balloner og glimmerforhæng. Glimmerforhæng er helt perfekte til når der skal tages billeder og selfies by the way..

 

5. Hav styr på menuen.
Hvad end du vælger at stå med nytårsmenuen selv, eller I bestiller udefra er det vigtigt der er noget for alle. Thomas fra bloggen Madetmere har givet et bud på en fantastisk nytårsmenu, hvor retterne kan forberedes, så du står med mindst muligt mellem hænderne, og kan nyde et glas champagne med vennerne uden at skulle stresse over maden. Faktisk kan samtlige retter anrettes på få øjeblikke og med et minimum af arbejde, blot du har forberedt dig godt.

Retterne er lavet til 4 personer.
Rimmet torsk, sennepsfløde, rødbeder & karse

Tournedos med andelever & selleri fondant

Æblekage med lakridsmarengs

 

Du kan også bestille din nytårsmiddag hos en række forskellige restauranter, så du helt slipper for at tænke kreativt og stå længe i køkkenet selv. Blandt andet hos Cofoco, Madklubben eller hos Meyers.

 

6. Drop nytårs-forsættet
Normalt hører man om det ene nytårsforsæt efter det andet, men ofte bliver disse alligevel aldrig overholdt, og er måske til mere unødig dårlig energi end de er til glæde og gavn. Drop dem, og tag istedet en runde ved bordet, hvor alle får lov at fortælle hvad de takker 2019 for, og hvad året har bragt af glæder. Og tal selvfølgelig gerne om, hvad dine gæster glæder sig til i 2020.

7. De ultimative nytårs-cocktails

Kast jer ud i en masse spændende cocktails, og vælg eventuelt nogle, der skal bruge nogle af de samme ingredienser, så I ikke skal købe jer fattige i samtlige slags spiritus 😉
Her kan du finde opskriften på Margeritas, Cosmopolitans og en klassisk Sidecar.

 

8. Nytårs-quiz
Lav en Kahoot hvor du samler en masse personlige og indforståede begivenheder og spørgsmål fra dit og dine venner/families året der gik, og lav en quiz der lægger op til en masse grin og ture ned af memory lane. Der kommer helt sikkert nogle historier frem, I for længst havde “glemt”.

 

9. Musikken!

Giv dig selv tid til, på forhånd at have gjort en masse lækre playlister klar. Du kan jo eventuel tilpasse musikken efter hvilket tema du har valgt, og samle din vennegruppes yndlingsnumre til når du ved der skal danses senere ud på aftenen. Ved at have forberedt al musikken, du ved I alle kan lide, kommer du måske også den der (lidt irriterende) tendens i forkøbet, hvor dine venner på skift stopper og skifter musikken hele aftenen. We love you, but just don’t…

 

10. Kransekage og champagne!

Intet nytår uden kransekage og champagne, right!? Og det gode ved kransekagen er, at den faktisk er ret ligetil at lave selv. Se bare opskriften på de nemme luksuskransekager her. Og så er det vigtigt I ikke går ned på champagne, for selvom man altid kan finde en grund til at fejre noget i det daglige, så er det altså bare som om, at det er til nytår du kan gå all in på alle dine yndlings-champagner.

Rigtig godt nytår

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide