Christianes fødselsdag: 4 ting du (måske) ikke vidste om vores ladyboss

I dag er det Christianes fødseldag, hurra, hurra, HURRA… Så kom dagen, hvor vores seje, smukke og kloge chef blev 38. En dag, som aldrig går glemt hen, da Christiane elsker, elsker, elsker!!! At fejre sin fødselsdag. I den anledning kommer vi her med 3 facts, som du måske ikke vidste om chefen i firmaet:

1: Hun spiser ikke trøffel og skaldyr. Det er sjældent vi ser Christiane rynke på næsen af noget – lige bortset fra når hun får serveret enten trøffel eller skaldyr. Faktisk siger hun ofte, at hun ikke kan tåle det.

2: Hun har sin fødselsdagsdato tatoveret på håndleddet. Det er nemlig også hendes mors fødselsdag den 26.01, så derfor betyder den noget særligt for Christiane.. faktisk fik hun den lige inden lanceringen af ChriChri.

3: Hun har engang interviewet Meghan Markle. Lang tid før, Meghan Markle fandt sammen med prins Harry, havde hun hjemmesiden The Tic, som var lidt samme koncept som ChriChri. I den forbindelse, interviewede Christiane hende. Et interview, man kunne læse i et af vores allerførste magasiner.

4: Hendes figur skyldes primært gode gener. Der er ingen tvivl om, at Christiane ser blændende godt ud. Og jo, hun spiser selvfølgelig overvejende sundt, men du går aldrig galt i byen, hvis du serverer en bøf bearnaise for hende.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og