Katy Perry er gravid!

Mens de fleste af os lå og sov i nat, offentliggjorde den populære sangerinde Katy Perry, at hun venter sit første barn med sin forlovede (og überlækre) Orlando Bloom. Det skriver det amerikanske medie E! News Offentliggørelsen foregik på Youtube, hvor Katy Perry lagde sin længe ventede “Never Worn White”-sang ud.

LÆS OGSÅ: Vind Meet&Greet-billetter til The Script

I den romantiske video, hvor Katy Perry ses iført en blomsterbuket og en hvid kjole, som umiskendeligt ligner en brudekjole er det dog den del, hvor hun afslører maven, der har vakt mest opsigt.

“Vi er glade og det er nok den længste hemmelighed, jeg nogensinde har gået med,” fortalte Katy efterfølgende i en Instagram Live. “Og jeg kan godt lide at fortælle jer alt, men vidste også, at det skulle fortælles på den rigtige måde, og det var via et stykke musik, fordi det er sådan jeg taler til jer. Det er sådan vi taler sammen.” fortsatte hun.

35-årige Katy Perry har dannet par med Orlando Bloom siden 2016 og parret blev forlovet sidste år. Orlando Bloom har i forvejen sønnen Flynn på 9 år, sammen med modellen Miranda Kerr.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum