Dit Horoskop: Maj

Dit horoskop: Maj

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse børnebøger læser vi derhjemme

 

VÆDDER

Venskaber og relationer kan blive testet først på måneden, men det er vigtigt, at du ikke puster til ilden og skaber kampe, for din egen skyld. Vær aktiv, kom ud og løb og gå ture, gerne med venner, det forløser både vrede og stress. Du kan bruge for mange penge, hvis du ikke tænker dog om, og er lidt forsigtig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden møder du tilfældigt i det daglige, hvis du er single. Der vil også være en gammel flamme, der igen tager kontakt, og det vil du sikkert overveje. Du kan også selv række ud, hvis der er én, du ikke helt kan glemme. Er du i et forhold, går det godt, når I foretager jer noget sammen, og når du kan bestemme det meste… Du vil have stunder, hvor du mest af alt har brug for tid alene, men kommuniker med din partner, så får du plads.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder eller Vægt

 

TYR

Nye muligheder viser sig, og de kommer med en gavnlig økonomisk vinkel. I det hele taget er det en god måned til nye investeringer. Hvis du koncentrerer dig lidt om dig selv, og dit helbred, så kan du styrke dette betydeligt. Foretag eventuelt en cleanse og få noget mere motion. Lange gåture giver dig meget, eller op på cyklen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du går ind i en periode, hvor kærligheden blomstre. Du har det godt med dig selv, og du og din partner trives. Der er mulighed for mange romantiske stunder, hvis du fokuserer på det positive og er i nuet. I vil være enige om det meste, og det giver en dejlig ro. Hvis du ikke er i et forhold, så tænk over, hvad du ønsker dig i en partner. Det er vigtigt, at I har forenelige værdier. Nye muligheder vil vise sig, og du kan så vælge.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Skorpion og Tyr

 

TVILLING

Alt er ikke helt, som det ser ud til. Derfor skal du også være særlig opmærksom, hvis du leder efter et nyt job, eller du kaster dig ud i nye projekter. Samtidig er det en god ide, hvis du passer lidt på pengene, du kan foretage en del impulskøb, og bare fordi noget er billigt, betyder der ikke nødvendigvis, at du har brug for det.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der sker sikkert ikke helt så meget i dit kærlighedsliv, som du kunne ønske dig, men der vil stadig være mulighed for at finde en dejlig partner, du kan bruge sommeren med. Du har en dejlig udstråling, og du vil tiltrække flirt og romantik. Hvis du er i et forhold, så lad din partner forkæle dig og skab nogle hyggelige rammer for gode samtaler og nærvær. I behøver ikke gøre noget særligt, for at holde flirten kørende.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

 

KREBS

Bekymring omkring familie og venner kan helt tage pusten fra dig. De vi klare sig, og tingene lysner langsomt, så slap af og fokuser på noget, der inspirerer og gør dig selv glad. Du har brug for mere ro end ellers, derfor er det også bedst, du undgår konflikter, når det er muligt. Især sidst på måneden vil energien svigte.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil ikke være så opsøgende, når det kommer til en partner og kærligheden. Det kan dog blive til en hemmelig flirt, og du vil ikke være i stand til at modstå. Næste måned tager tingene meget mere fat, så du kan godt tage det roligt. Har du en partner, så har du brug for, at denne giver dit plads. Du er ikke så villig til at tale om forhold, måske er du blevet lidt skuffet, og det skal du lige bearbejde. Der er dog løsninger på vej.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Krebs

 

LØVE

Nye muligheder viser sig karrieremæssigt, og det bliver spændende, men du må arbejde for din succes. Ikke alle er lige samarbejdsvillige i det daglige, og det kan komme til magtkampe. Husk at slappe af, når du kommer hjem, ellers bliver du hurtigt udkørt. Du kan glemme familien lidt, og det bliver bestemt ikke populært.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en god harmoni i dit parforhold, og det bliver en måned, hvor tingene bare går stille og roligt uden de store udfordringer. Hvis du ikke er i et forhold, vil et venskab kunne udvikle sig i den retning. Det kan også være en tidligere ven, der dukker op, som du uventet føler dig tiltrukket af. I kan begge være lidt tilbageholdende, men det er bestemt noget, som I bør tage en chance med, fremadrettet.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Stenbuk

 

JOMFRU

Jo længere hen på måneden du kommer, jo mere vil du fokusere på dit arbejd og karriere. Du går en periode i møde, hvor du kan nå langt, med det du ønsker, så hold dig ikke tilbage. Du kan arbejde hård, og du er effektiv. Der vil være udfordringer med at lære nye ting, så forbered dig på, det tager længere tid.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner er gode til at samarbejde, og I taler godt sammen. Der behøver ikke ske en masse, bare I har nogle hyggelige projekter, nyder I det begge. Hvis oplever, at din partner trækker sig, så bare giv plads og bed om det samme, det vil ikke skabe problemer. Er du ikke i et forhold, så er der spændende muligheder, det går dog stille og roligt. Du tager gerne på en romantisk date eller to.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

 

VÆGT

Dit behov for at være social er stort, du må gå en masse ture med gode venner, det resulterer også i mange gode snakke. Du er god til at rådgive, men du får også selv gode input. Nye projekter kommer godt fra start, da du har energien til at arbejde hård. Det gælder både dem i din bolig og på dit arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner vil have nogle udfordringer, men dem kan I løse sammen, hvis I kommunikerer. Din partner nyder at overraske dig, så slip kontrollen og se, hvad der sker. Der vil være romantik i hverdagen, hvis I bare bruger noget tid på at være opmærksomme på hinanden. Er du ikke i et forhold, så kan kærligheden komme, når du er ude og opleve noget. Det kan også være via en fælles interesse.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytte og Fisk

 

SKORPION

Du vil få nye input, når du taler med andre, og det kan du bruge til at sætte dig nye mål. Du vil få nogle gode tilbud, men tag dig tid til at vælge, ikke alt er helt, som det ser ud til. Det er vigtigt, du er godt forberede og har overblik. Du er social og udadvendt, og nyder at der sker noget aktivt, så gå i gang med at planlægge.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden kan hurtigt blive kompliceret, hvis du ikke er direkte og udtrykker, hvad du mener. Tal med din partner og find ud af, hvad I sammen ønsker jer af resten af året. Nyd de små ting og brug tid sammen, boligprojekter vil skabe forandring og et godt grin, da det måske ikke går helt, som I har planlagt. Er du ikke i et parforhold, så tag en chance, du vil nyde at springe ud i et nyt forhold, du skal dog ikke gå på kompromis med dine værdier.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru eller Tvilling

 

SKYTTE

Det kan ikke undgås, at der opstår flere gniderier end ellers i denne måned. Du vil blive udfordret på dit daglige arbejde, og du må gå på kompromis, når du ikke har lyst til det. Du har brug for frihed, men du føler dig bundet. Fokuserer du på det positive, vil du letter komme igennem, og du får endda et godt grin med på vejen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan tage kontakt til en gammel flamme, hvis du vil. Under alle omstændigheder vil du tænke tilbage på tidligere forhold, og måske længes efter de gode tider. Gør gerne en status, og begynd så at fokusere på, hvad du ønsker dig fremover i en partner. Er du i et forhold, nyder I at bruge tid på husprojekter og på at være lidt romantiske. Opstår der misforståelser, så få talt om dem med det samme, så de løses.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

 

STENBUK

Selvom det nogle dage føles som om, alle fremskridt er på retur, så er det ikke tilfældet. En midlertidig pause måske, men herefter vil du føle, at det hele letter. Nye projekter vil lykkes, men det tager tid, og det hjælper ikke at være utålmodig. Find på ting, der glæder dig i hverdagen, og giv ikke op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når du og din partner foretager jer noget sammen, skaber det en dejlig energi. Boligprojekter er noget, I begge slapper af med, især de kreative af slagsen. Der behøver ikke at ske det store, bare I er sammen. Hvis du ikke er i et forhold, så vil første halvdel af måneden blive spændende. Kærligheden opstår, hvor du færdes til dagligt, og det kommer helt uventet. Du kan også med held prøve netdating.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Skorpion

 

VANDBÆRER

Kast dig ud i nye projekter, du har et stort drive, og du vil have held med det, du fokuserer på. Du må gerne være egoistisk, for tendenserne er gode, og det vil være synd ikke at udnytte dem. Da du er meget kreativ, kan du også begynde på en ny hobby, det kan være maling eller noget lignende.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det går godt, når du og din partner foretager jer noget aktivt. Det kan være i boligen, men hellere udendørs, hvor I kan få noget motion og forene det hyggelige med det sunde. Forkæl din partner med noget, du ved giver glæde, det har været en besværlig tid. Er du single, kan du finde en potentiel partner gennem noget familie. Du har let ved at åbne op, og du har ikke noget problem med, at det hele går lidt hurtigt.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

 

FISK

Slap af i starten af måneden, hvor din energi er lav. Du vil være i stand til at komme i mål med det, du sætter dig for. Du bliver interesseret i nye projekter, og du kan med held bruge din intuition til at finde ud af, hvad du helst vil. Du er god til at læse andre mennesker, og derfor kan du hjælpe, når det behøves.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af kærlighed og romantik på hjemmefronten. Din partner værdsætter dig virkelig, og det gør dig glad. Du vil blive forkælet, men hvis det ikke er tilfældet, så vær ikke bange for at fortælle, hvad du har brug for. Er du single, så skal det noget særligt til for, at du imponeres. Du skal føle kærlighed med det samme, ellers vil du hellere fravælge et forhold. Det er også vigtigt, at I har samme værdier og basale holdninger.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være