[single_post_category_name]

Det skal du vide, hvis du overvejer Botox eller fillers

Botox behandlinger er efterhånden ikke helt ualmindelige at få foretaget. Vi lever længere og sundere i dag, og flere ønsker at det ydre skal følge med og matche hvordan vi har det indeni. Også flere anvender fillers til at få volumen tilbage i ansigtet. Men hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du tager beslutningen om en eventuel rynkebehandling eller fillerbehandling? Vi har samlet en række punkter, der er vigtige at have in mente:

  1. Husk at få en godkendelse fra en statsautoriseret læge 2 dage før behandlingen.
    Med andre ord, du har altså en betænkningstid på 48 timer, som skal overholdes førend behandlingen må gennemføres.
  2. En uge før planlagt botox behandling skal man undgå at indtage Magnyl, Treo, Brufen, Ibuprofen samt fiskeolie eller andre stoffer, der kan nedsætte blodets størkningsevne. Denne forholdsregel er blot for at hindre blålig misfarvning omkring indstiksstedet.
  3. Efter botox behandling skal du undgå at røre det behandlede område, samt undgå at lægge dig ned de første timer, da dette kan få det injicerede stof til at malplacere sig.
  4. En helt almindelig bivirkning kan være rødmen, hævelse eller hovedpine 1-2 dage efter behandlingen.
  5. Overdreven brug kan medføre resistens – med andre ord kan hyppig brug af Botox medføre at stoffet til sidst ikke har samme virkning.
  6. Tal altid med en specialist, der kan vejlede dig og som kan besvare alle dine spørgsmål omkring eventuel botox behandling.
  7. Husk det er din beslutning om du har lyst til en behandling eller ej, og ikke andres. Du skal tage dét valg, der gør dig glad.

Facts om Botox
Botox blokerer nerveenderne i en muskel, så den ikke kan trække sig sammen. Det medfører, at musklen slapper af og rynker glattes ud.
Botox er ikke blot et stof til behandling af rynker, men kan benyttes til behandling af en lang række områder, såsom:
Bekymringsrynker, panderynker, smilerynker, tandkødssmil, svedkirtler, hagekløft etc. Det kan altså anvendes til små ændringer, der kan gøre en stor forskel for dig og for din udstråling.

Facts om fillers

Fillers er stoffer, der kan sprøjtes ind i eller under huden for at erstatte manglende vævsfylde i ansigtet. Det kan blandt andet være i læber eller kindben. Derudover anvendes fillers også til mørke rande under øjnene. De hyppigst anvendte former for fillers er de ikke-permanente vævsfyldere såsom Restylane, Juvaderm og Belotero. Ligesom Botox kan fornuftig brug af fillers være med til at gøre en forskel for dig, din hud og din udstråling.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide