[single_post_category_name]

Dit horoskop: Februar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Du vil mærke et positiv skift i energierne i løbet af måneden. Det bliver lettere for dig at arbejde sammen med andre, og samtidig vil du føle dig mere fri og knap så stresset. Du har brug for at koble af, og det gør du bedst ved at bevæge dig, nogle gode gå eller løbeture giver dig de pauser, du har brug for.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for nærhed og intimitet fra din partner. Vær ikke bange for at bede om, det du har brug for, det gør, at du ikke bliver skuffet, og din partner behøver ikke at gætte sig til, hvad du ønsker, og det bliver en harmonisk måned. Er du single, kan en lille hemmelig flirt blive muligt. Der kan være via online dating, og det kan udvikle sig til noget skønt over de næste måneder, stille og roligt.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr eller Skorpion

TYR

Du har masser af energi til karrieren og til at nå de mål, du sætter. Det er dog vigtigt, at du har fokus på din kommunikation i denne periode. Du kommer let til at støde andre, hvis du ikke passer på. Det kan gøre det til en prøvende måned, hvor du bruger tid på at rede dig ud af diverse misforståelser.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Parforhold og kærlighed er ikke det, der optager dig mest, det er først i anden halvdel af måneden, at du egentlig bemærker din partner. Det er vigtigt med nærvær, og heldigvis vil du blive forkælet, da du har en skøn udstråling og charme. Er du single, så vil du i slutningen og kommende måned være i stand til at tiltrække kærligheden. Du behøver ikke at gøre så meget, andet end at være dig selv.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk eller Vægt

TVILLING

Bruger du din intuition, vil du komme langt mod dine mål, især når det kommer til karriere og arbejde. Det kan dog knibe med energien, og det er vigtigt, du finder en god balance, så du ikke ender med at kører dig selv træt. Lyt til din krop, den skal nok fortælle dig, hvad du har brug for.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

I anden halvdel af måneden kommer kærligheden i fokus. Er du single, kan du lave om på dette, hvis du også selv tager initiativ og handling. Er du i et forhold, så find på projekter, I kan lave sammen. Du har det godt, når du føler, du når noget, så slapper du bedre af. Du skal dog sætte ambitionerne lidt ned og fokusere på det, I opnår. Ellers bliver du irritabel, og der er ikke godt for harmonien.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tvilling og Løve

KREBS

Andre kan stresse dig, tingene går nemlig hurtigt, og du får ikke altid de rigtige informationer, når du har brug for det. Jo mere roligt, du kan forholde dig, jo bedre kommer du ud af de udfordringer, der opstår. Du kommer til at sige nej til at hjælpe alle, du har også dit eget, du må koncentrere dig om.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner er ikke altid lige let at kommunikere med. Hvis du ikke er opmærksom, går I let galt af hinanden. Planlæg eventuelt nogle stille øjeblikke, hvor I bare er sammen og kan tale, frem for at side og se tv eller tage hånd om rutineopgaver. Er du ikke i et forhold, skal du ikke stole på alt, en potentiel partner siger. I denne måned kan du, lettere end ellers, blive ført bag lyset af alt for meget tom snak.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

LØVE

Uventede muligheder viser sig arbejdsmæssigt. Det kan få dig til at træffe hurtige beslutninger, men vær opmærksom på, bliver du stresset, tænker du ikke altid lige klart. Undgå diskussioner med andre, eller at blande dig i ting, du ikke behøver. Slap i stedet af og glem ikke familien, det er her, du henter energi.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner vil være i det romantiske hjørne, så prøv at geare ned og nyd nogle romantiske stunder sammen. Slip kontrollen og lad dig flyde med, så vil I finde en særlig harmoni, som bringer jer tættere sammen. Er du ikke i et forhold, vil der isæt sidst på måneden være spændende mulighed for flirt og endda et nyt forhold. Tag det stille og roligt og lad det udvikle sig, så kan det blive varigt.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion og Tvilling

JOMFRU

Kast dig gerne ud i nye ting, du holder af, når du bliver udfordret og kan lærer noget spændende. Der sker en masse på dit daglige arbejde, og du kommer til at prioriterer dine opgaver, så du ikke bliver overbebyrdet. Også på hjemmefronten må du være opmærksom på, at du ikke kan nå alt, lad familien hjælpe.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Tager din partner ikke del i de mere rutineprægede opgaver, bliver du hurtigt irritabel og træt. Det er vigtigt, at I taler sammen, så du kan komme med dit syn på tingene, ellers kan det komme til skænderier og misforståelser. Er du single, så er det ikke helt let at navigere i denne tids distance dating. Du vil hellere mødes naturligt, så der ikke opstår misforståelser, og snakken glider lettere, men giv det en chance.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Løve og Vandbærer

VÆGT

Prioriter dine projekter, du har mange bolde i luften, men det er svært at lande dem alle. Du kan også begå fejl, hvis du ikke sætter tempoet bare en lille smule ned. Når det kommer til arbejdet, så glider det let og ubesværet, uden de helt store ændringer eller nye muligheder, så fokuser på dine opgaver.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du nyder at være aktiv sammen med din partner, og især boligprojekter kommer godt fra start. I har brug for, nogle sjove stunder, hvor I kan grine sammen, det giver en let stemning, og det bliver lettere at tale om de vigtige ting. Er du single, kan du tiltrækkes af en spændende flirt, men det kan være af kort varighed, hvis I ikke bruger tid sammen. Det er vigtigt for dig, at du føler dig tryg.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

SKORPION

Især i første halvdel af måneden vil du have fokus på familie og bolig. Der er bud efter dig, da der vil være et par udfordringer, du må løse. Hold hovedet koldt og pas på, hvordan du kommunikerer, så vil du være i stand til at klare det hele. Andre kan stresse dig, hvis du selv lader dig påvirke.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en god harmoni mellem dig og din partner, men bliver I presset, kan det føre til nogle gniderier. Sørg for en god kommunikation, og tag jer tid til at lægge planer, så får du kontrol over tingene og romantikken kan blomstre. Er du single, så er det en måned, hvor der ikke sker det store. Det er svært for dig at komme ud, og du er ikke lige til overfladiske samtaler eller hurtige flirts.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

SKYTTE

Forbered dig på forsinkelser og planer, der bliver ændret. Det vil irritere dig, men er du fleksible og ser på tingene med et åbent sind, er der ingen som dig, der kan komme igennem tingene som det. Begynder du på noget nyt, skal du passer på med, at tingene ikke går alt for hurtigt, så du begår fejl.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når der er muligt, så kom lidt væk hjemmefra sammen med din partner. I vil nyde at se noget nyt, det giver energi og inspiration. Samtidig får I tid til at tale sammen og kan stille og roligt lægge nye planer. Er du single kan du møde en potentiel partner, når du mindst venter det. Det kan være et tilfældigt møde, vær ikke bange for at tage initiativ, det kan udvikle sig til noget spændende.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vædder og Krebs

STENBUK

Når du er i tvivl om noget så mærk efter, hvad dine værdier er, så vil du ikke træffe forkerte beslutninger. Der er stor fokus på økonomi og penge, du kan finde nye måder at spare eller tjene lidt ekstra. Ryd gerne lidt op i dine ting, du har sikkert meget, du ikke længere bruger, som du kan sælge.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver nødvendigt for dig og din partner, at I sætter jer sammen og taler om fælles og individuelle mål. Du har noget, du gerne vil opnå, og det samme gælder din partner. Hvis du føler, I er gledet lidt fra hinanden, er det noget du kan lave om på. Er du ikke i et forhold, så er det nok noget, du gerne vil lave om på. Det er dog vigtigt for dig, at du finder en, du har meget til fælles med, så vær gerne kritisk.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Stenbuk

VANDBÆRER

I denne måned har du brug for ekstra frihed og tid for dig selv. Du er inde i en stor personlig udvikling. Du kan have det svært, men det lysner jo længere hen på perioden du kommer. Du er god til at strukturerer og prioritere, mens du samtidig bevare en optimistisk tilgang til tingene. Ros dig selv, du har gjort det godt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du virker meget tiltrækkende på andre, og selvom du måske ikke er til online dating, er det faktisk en måned, hvor du kan få succes med dette. Kom gerne ud på nogle dates, bare en gåtur med en snak, det giver energi. Har du en partner, så er det de små ting, der tæller. Du har brug for, at denne lytter til dig, mere end gaver og planlagt romantik. Vær åben omkring dine behov og følelser.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder 

FISK

Egentlig er det bedst, hvis du starter måneden stille og roligt. Du har ikke den største energi, og du er bedre til at planlægge end til at gå i gang med en masse. Senere vil energien stige, og du vil blive inspireret til at være kreativ og finde på løsninger til tidligere udfordringer. Der bliver mulighed for mange gode grin.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan være lidt fraværende, hvilket din partner mærker. Du har det ikke godt med at blive presset, men er du åben, kan du bede om lidt mere plads, så bevarer du harmonien. Find nogle stunder, hvor I bare kan være romantiske og hygge jer. Er du ikke i et forhold, så lad dig ikke presse, du vil gerne tage det stille og roligt, når du kommer i kontakt med en potentiel partner.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide