[single_post_category_name]

Dit horoskop: Marts

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Brug første halvdel af måneden på at planlægge samt afslutte igangværende projekter og opgaver. Herefter kan du kaste dig ud i nye ting, eller skubbe på og få tingene til at ske, inden for det, der både er nødvendig og interessant. Du kan lægge nogle spændende nye mål, der bliver fart på frem til sommer.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Selvom du ikke leder efter kærligheden, så vil den finde dig, især i anden halvdel af måneden. Du har en særlig charmerende udstråling, og det tiltrækker opmærksomhed. En flirt kan hurtigt udvikle sig i en skøn retning. Er du i et forhold, er der romantik i luften. Jeres forhold bliver kun bedre, hvis du samtidig er åben omkring dine behov. I kan også lægge nogle gode fælles mål, sammen kan I komme længere.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vædder eller Stenbuk

TYR

Der er stadig en positiv fokus på dit arbejde og karrieren. Du kan få en lønforhøjelse eller på anden måde øge din indkomst i denne måned. Invester gerne i dig selv også, uddannelse eller kurser, der øger din viden, øger også din værdi på arbejdsmarkedet. Du har fart på, men husk også at slappe af.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har især først på måneden lyst til at være social, så få din partner med ud, så I oplever noget sammen. Du vil også have behov for alene tid, men er du åben omkring det, opstår der ikke misforståelser eller disharmoni. Du får forståelse og omsorg, hår du har brug for det. Hvis du er single, er det ikke sikkert, der sker ændringer lige nu. Men et venskab kan udvikle sig i en mere romantisk retning.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

TVILLING

Der er fuld fart på, og det bliver virkelig en god måned. Det gælder især, når det kommer til karrieren. Du kan få et nyt job, eller tage et stort skridt i den retning, du ønsker. Du skal ikke være bange for at stå frem og tage lederskab. Når du tager beslutninger, så brug din mavefornemmelse, den svigter dig ikke.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du kærligheden på dagsordenen, så vil du også være i stand til at finde dig en partner. Du er hurtig til at beslutte, om det er noget, du ønsker at gå videre med eller ej, så hold dig ikke tilbage. Har du en partner, vil denne støtte dig i dine valg og stå klar med gode råd. Husk også at lytte og være opmærksom selv, så det hele ikke drejer sig om dig. Kærligheden blomstrer bedst, når i begge yder en indsats.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

KREBS

Du vil generelt føle dig mere optimistisk, og samtidig får du mange gode ideer, som du med held kan føre ud i livet. Det gælder især, hvis det indebærer, at du lærer noget nyt. Fra anden halvdel af måneden vil du får mere ansvar på dit arbejde og, du er god til at promoverer dig selv, så du opnår succes.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du nyder at bruge tid sammen med din partner, specielt udenfor hjemmet. Små oplevelser giver energi, så gå nogle lange ture, hvor I ser noget andet. Du er også god til at finde kompromiser, så der ikke opstår uenighed og skænderi. Hvis du ikke har en partner, kan du møde en gennem noget uddannelse. Det er især en romantisk måned for studerende. Få aftalt nogle gåture og flirt endelig løs.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

 

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Skytte

LØVE

Der er mennesker, der dræner dig og mennesker, der inspireret dig, det bliver meget tydeligt i denne måned. Derfor må du træffe nogle valg, så du ikke spilder tiden. Tempoet falder lidt på arbejdet, men der er beslutninger, der skal træffes, og her skal du tænke dig grundigt om, så vær ikke for hurtig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig følelse af intimitet mellem dig og din partner gør måneden til noget særligt. Sørg derfor også for, at I bruger mere tid sammen i det daglige. Du kan være dig selv, når I er sammen, og du bliver virkelig værdsat. Hvis du ikke har en partner, så er der spændende muligheder for at lave om på dette. Det er vigtigt, at du føler dig set og imødekommet, ellers bliver du hurtigt træt og trækker dig.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr og Skorpion

JOMFRU

Du er udadvendt og social, og jo flere aftaler du har, jo bedre. Grib telefonen eller arranger gode gåture med venner, hvor du får vendt dine ideer og får ny inspiration. Planlæg også gerne en rejse til senere på året og find din eventyrlystne side frem. Der kommer ekstra tempo på arbejde og mål.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En særlig god måned venter dig, der er single. Slipper du kontrollen og kaster dig ud i noget romantisk vil du ikke fortryde. Sig derfor ja til dates og se, hvor det fører hen. Inden du ser dig om, vil du være godt på vej i et dejligt forhold. Har du en partner, vil denne virke mere tiltrækkende på dig, I har det godt sammen, og du kan føle dig helt nyforelsket. Lad din partner føre an, så kan du slappe af.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tvilling og Tyr

VÆGT

Nye projekter kommer godt fra start, hvis du strukturerer dem og din tid. Du må gerne være ambitiøs, for tingene går din vej. Du er også meget kreativ, så du finder på løsninger, der er bedre og smartere. Selvom din energi er god, har du også brug for at slappe af. Sæt tempoet ned, bare nogle gange.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når det kommer til kærlighed og parforhold, bliver det ikke kedeligt. Især for dig, der er single, vil du møde en, der har en særlig magnetisk tiltrækning. Det er ikke sikkert, at det er noget, der holder i længden, men det bliver fantastisk. Er du i et forhold, så tag skridt til at få jeres forhold ud af rutinen. At opleve noget sammen, og finde fælles mål vil skabe en samhørighed og en yderst dejlig tiltrækning.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

SKORPION

Det skal være sjovt, om det er sjove projekter, eller bare en god tid med en veninde betyder mindre, bare du slår dig lidt løs. Alt det du starter på, vil du også få succes med, hvis det samtidig inspirerer dig. Kreative boligprojekter sammen med familien giver dig ro og inspiration, så sæt alle i gang.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Harmonien blomstrer mellem dig og din partner. I får gode ideer sammen, og I behøver nærmest ikke tale for at forstå hinanden. Tidligere stress og uenighed vil opløses, hvis du er villig til at gå på kompromis og være fleksibel. Du behøver måske ikke at have kontrollen eller det sidste ord… Er du single, er anden halvdel af måneden bedst. Her vil du møde potentielle partnere, når du kommer ud og oplever noget sjovt.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Fisk og Vædder

SKYTTE

Når du føler, at energien mangler så pres ikke dig selv. Du har brug for mere ro end ellers, for ikke at blive stresset. Du nyder at bruge tid hjemme, med projekter i din bolig og hygge dig med familien. Andre vil sikkert gerne sætte dig i gang med alt muligt, men tænk dig om og sig fra, når du ikke føler for det.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Planlæg gerne nogle forårsprojekter sammen med din partner. Denne vil nyde, at I kan hygge jer sammen, der behøver ikke at ske meget, men det giver nogle gode grin og dejlige øjeblikke. Hvis du ikke har en partner, er det ikke sikkert, der bliver lavet om på det. Du er ikke så udadvendt, og kommer du ikke ud, sker der heller ikke så meget. Du kan eventuelt høre, om dine venner kender en sød single.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Krebs

STENBUK

Du vil sikkert ikke være så begejstret for dit arbejde og de ting, du må tage dig af. Der er meget, der føles som en pligt, lige nu. Det er heldigvis kun midlertidigt, så har du tålmodighed, kommer du igennem det, og sjovere ting venter. Din daglige energi stiger, men sørg for ikke at sprede dig over for meget.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis en potentiel partner skal have en chance hos dig, skal denne være i stand til at udfordre dig mentalt. Du kommer hurtigt til at kede dig, hvis du ikke inspireres og får noget at tænke over. Dine valg er ikke baseret på overfladiske flirts. Er du i et forhold gælder det, at din partner skal være hurtig tænkende, og denne skal samtidig være fleksibel og gå med på dine ideer. Ellers bliver du irritabel og trist.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

VANDBÆRER

Der er ikke meget, du ikke kan klare, du har nærmest uanede ressourcer. Det skal dog ikke være arbejde det hele, uden et godt grin eller lidt selvforkælelse, går det ikke. Du er meget ærlig, når du taler med andre, men det er ikke alle, der kan tåle det. For din egen skyld så tænk over, hvordan du kommunikerer.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Både du og din partner trænger til forkælelse. Find derfor på noget, I begge holder af at foretage jer. Det kan også være en god ide med lidt fælles shopping. I kan lægge fælles planer for de kommende måneder, der vil inspirere jeg begge. Hvis du ikke har en partner, så vil du bestemt tiltrække opmærksomhed. Det er dog ikke sikkert, der sker ret meget, hvis du ikke selv tager initiativ og er udadvendt.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

FISK

Du går en skøn måned i møde. Det er positiv fokus på både din økonomi, det sociale og dit helbred. Du vil føle dig energisk, og du kommer langt med dine opgaver. Andre mennesker vil med glæde hjælpe dig, og du inspireres og får mulighed for spændende samarbejde. Tag en chance eller to.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et forhold, men har et ønske om tosomhed, er det en meget gunstig måned. Hold dig ikke tilbage, men kast dig ud i det. Det kan være via online dating, eller en introduktion fra gode venner. Også, hvis du er i et forhold, bliver der mulighed for skøn romantik. Din partner vil forkæle dig, da du er meget charmerende og tiltrækkende. Gør dit til, at det bliver en skøn måned med masser af intimitet.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide