Godt nyt: Der kommer lidt mere Grey til os!

Om man har læst dem eller ej: alle kender til megasuccesen 50 Shades of Grey, der er en triologi skrevet af E.L. James og siden filmatiseret med Dakota Johnson og Jamie Dornan i hovedrollerne som Anastasia “Ana” Steele og Christian Grey.

De tre bøger er alle fortalt fra Ana’s point of view, men sidenhen har E.L. James også skabt en triologi, hvor hele historien i stedet er fortalt fra Christians synspunkt. Det er den sidste i denne serie, der nu har fået offentliggjort sin release date, så I kan godt sætte kryds i kalenderen juni d. 1. (Og måske spærre de følgende dage til dig og Christian Grey, mens du tygger dig gennem bogen), hvor Freed: Fifty Shades of Grey as Told by Christian udkommer.

“For mig, ligesom for Anastasia Steele, er Christian en udfordrende, oprørende og uendelig fascinerende karakter. At bo i hans hoved er udmattende, men jeg fik udforsket aspekter af hans liv i Freed, som vi kun skimter i den oprindelige trilogi, og fulgt hans følelsesmæssige vækst som svar på Ana’s kærlighed og medfølelse”, udtaler forfatteren i en erklæring om Freed: Fifty Shades of Grey as Told by Christian.

Skulle de første to bøger i serien være gået forbi din næse, så er der stadig lidt tid til at komme up to date, inden den sidste bog udkommer.

De to andre bøger i serien er:

Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian

Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og