Det perfekte udstyr til at arbejde på farten

Er du én af dem, der arbejder, mens du er på farten? Vi guider her til udstyr, som vil gøre det både mere bekvemt, nemt og smart at bruge din rejsetid som arbejdstid. For hvem siger, at du ikke kan indrette dig med nærmest dit eget hjemmekontor, selvom du er langt hjemmefra?

 

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd med 5G er du sikret, at du altid kan komme på nettet, når du arbejder. Slut med at være afhængig af det ustabile net i togene eller den langsomme deling mellem din telefon og computer. Mobilt bredbånd er nemlig internet, som du kan tage med dig overalt, da det fungerer over mobilnetværket. Du får nemlig et SIM-kort, som du sætter i din smartphone, router, USB-modem eller computer og voilá – så er du på nettet. Derfor kan mobilt bredbånd være en god løsning for dig, som er meget på farten og gerne vil have dit internet med dig. Det mere traditionelle kablet wi-fi er internet gennem telefonstik, der gør gør kablet wi-fi mindre fleksibelt end mobilt bredbånd, selvom de begge er trådløst internet. Det mobile bredbånd gør det desuden muligt at tage dit eget internet med i sommerhus, uden at du skal betale for internet både i hjemmet og i sommerhuset, da det er det samme, du blot bruger.

 

En computertaske 

En computertaske er essentiel til at passe på din bærbare, når den transporteres rundt i landet eller fra A til B. Heldigvis er det lang tid siden, du var indlagt til at hive en grim computertaske frem, nu har flere lækre mærker lavet deres bud, så du også kan klæde din bærbare fashionabelt ind.

 

En termokop

Invester i en god termokop, så du altid har varm kaffe ved hånden, når du arbejder på farten. Så behøver du heller ikke betale for dyr café-kaffe eller dårlig automatkaffe. Samtidig er det langt mere bæredygtigt at have din egen termokop med, så skal du have en opfyldning i løbet af dagen, er de fleste kaffebarer søde til at fylde op i din egen kop for at spare engangsservicen væk.

 

En powerbank

En lang dag på farten kan tære på selv det stærkeste batteri. Er du derfor væk det meste af dagen, kan det være rart at have en powerbank med i tasken, så du er sikker på at have strøm til din smartphone eller anden bærbar enhed, hvis nu du ikke er i nærheden af et almindeligt strømstik.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være