Få pulsen op med hjemmetræning

Vi savner at få pulsen op og rørt vores kroppe. Heldigvis kan man jo træne derhjemmefra, men måske du også er lidt tom på idéer på det område udover de klassiske træningsøvelser. Derfor guider vi dig til forskellige former for hjemmetræning, der måske ender med at gøre dig så glad for dit hjemmestudie, at fitnesscentret ikke kan hamle op med dit eget udstyr og træningspas.


Boksning

Boksning er en genial måde til at få trænet hele kroppen og er en virkelig effektiv måde at komme i topform på, hvor pulsen og forbrændingen er høj. Nogle kvinder kan være nervøse for, at boksning er for maskulin en sport, men boksning giver dig blot en flot tonet krop. Med boksning træner du både styrke, teknik, balance og kredsløb, som alt sammen også er med til at øge din koncentrationsevne og disciplin. Ligeledes er boksning en glimrende måde at få dine aggressioner og frustrationer ud, hvilket der kan være rigelige af herunder lockdown.

De fleste, som starter med at bokse, får hurtigt appetit på mere, da der er mange forskellige teknikker at lære og redskaber at bruge. Bokseudstyr til boksetræningen kan eksempelvis være boksepuder, sandsæk, speedball og boksesæt, så du kommer næppe til at kede dig, når du trækker i boksehandskerne hjemme på stuegulvet. Det forskellige udstyr giver dig mulighed for hele tiden at udvikle og udfordre dig selv, men gør det samtidig oplagt at hive din partner med i ringen til sparring. Dermed får I begge pulsen op og en sjov aktivitet at lave sammen, hvor I kan udfordre hinanden.

 

Yoga 

Blødt tøj og en yogamåtte, og så er du klar til at træde ind i yogaens verden af blide, effektive stræk, der styrker kroppen og renser sindet. Gennem kropslige og mentale øvelser er målet med yoga at skabe energi, balance, fleksibilitet, styrke og indre ro for at opnå et godt helbred både mentalt og fysisk. Der findes et hav af tutorials på internettet ligesom du kan købe dig adgang til guidede yogasessioner på diverse yoga-hjemmesider, så din solhilsen kommer til at sidde lige i skabet.

 

Løb

Løb er godt for mange ting og er en effektiv måde til at få rørt hele kroppen på. Du kan vælge at sætte forbrændingen helt i vejret med intervaltræning, hvor du skiftevis spurter og lunter i korte intervaller. Du kan også tage den klassiske løbetur i et moderat tempo, der giver en lidt hurtigere vej til de daglige 10.000 skridt. Du skal bruge et par løbesko og så vil en god investering også være løbetøj og en holder til din telefon, så du kan tracke dig selv eller høre musik, mens du nyder den friske luft og naturen.

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være