Gæk, gæk, gæk – giv et påskeæg væk

Påsken er lige om hjørnet og det er blevet tid til at sende gækkebreve ud til sine nærmest i håb om, at de aldrig gætter afsenderen. Skulle det dog alligvel ske, at dine kære var kloge nok til at gætte dit navn, så har vi nedenfor samlet en række påskeæg til de heldige.

Summerbird spring collection er en skøn samling af de lækreste, økologiske påske-chokolader pakket fint ind i en gaveæske, så den er lige til at give væk til én, du har kær. Du finder smage som mint, rabarber, hindbær, karamel og ren marcipan.

 

 

Sv. Michelsen skuffeæske med 20 chokolade påskeæg er både fairtrade og håndlavede. Her er noget for enhver smag med noter som lakrids, appelsin og hindbær blandt andet.

 

I Simply Chocolate No Bunny No Cry får du de velkendte, lækre chokolader med crunchy karamel og havsalt, kokos, saltede mandler, kaffebønner og hvid chokolade med hindbær og lakrids formet som påskeæg.

 

Passionsfrygt, saltkaramel, lakrids og mint er de skønne smage i Xocolatl Green Easter påskeæg der er nærmest uimodståelige med deres smukke ydre.

 

Årets påskeæg fra Lakrids by Búlow hedder ÆGG med en blød lakrids overtrukket af karamel-chokolade, drysset med havsalt og råt lakridspulver. Den bliver nok svær at give fra dig, men så kan du jo altid købe to.

 

Den store påskeæske i metal fra Magasin Chokolade indeholder 20 håndlavede, fyldte påskeæg med smage som nougat, bergamotte, kokos, passionsfrugt, letsaltet karamel og kaffefudge, så der må siges at være noget for enhver smag.

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og