Hjemmerullede påskeæg med påskekyllinger

Ingredienser
250 g. Marcipan
50 g. nougat
200 g. mørk overtrækschokolade
200 g. lys overtrækschokolade
Yderligere:
Æggeruller (kan undlades)
Sprøjtepose
Forbered dig på påskens kommen med disse søde påskeæg med påskekyllinger, som slet ikke er så svære, som de ser ud. Opskriften finder du herunder.

Sådan gør du:

Skær marcipanen i skiver og nougat i små tern. Tryk marcipanen flad med dine fingerspidser og placer nougaten i midten. Rul nu til en kugle. Kom kuglen i din æggeruller, eller form den æggeformet med dine håndflader.

Nu smeltes den mørke overtrækschokolade over vandbad. Kom dine påskeæg ned i chokoladen et af gangen, og lad dem derefter tørre på et stykke bagepapir (gem en smule mørk chokolade til øjne på dine små påskekyllinger).  Imens den mørke chokolade sætter sig, formes nu små påskekyllinger.

Rul et lille stykke marcipan til en kugle og tryk den flad. Skær nu et lille næb af nougat og placer den i midten af kyllingens hoved. Med en lille rest af det mærke chokolade, dyppes nu en tandstik eller andet fint og skarpt, og to øjne prikkes over næbbet.

Nu smeltes den lyse, og kommes i en sprøjtepose. Klip et lille hul i sprøjteposen og lav stregmønster på påskeæggene. Kom en lille påskekylling på hvert æg, og nyd dem med det samme, eller giv til en du har kær.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være