[single_post_category_name]

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er gået fra hinanden

Efter to års forlovelse og godt og vel fire års forhold er det slut mellem sangerinden Jennifer Lopez og baseball-spilleren Alex Rodriguez. Det bekræfter flere amerikanske kilder fredag aften.

En kilde fortæller til People Magazine, at bruddet har været længe undervejs. Rygterne har da også svirret, at en ung, amerikansk skuespillerinde er skyld i bruddet, men dette er aldrig blevet bekræftet.

Det celebre par, der ofte er refereret til som J-rod, blev forlovet i 2019 og har to gange udskudt deres bryllup. Senest udtalte Jennifer Lopez i december omkring udskydelsen at “vi var nødt til at aflyse brylluppet… på grund af COVID og på grund af karantænen. Og vi har faktisk udskudt to gange, hvilket folk ikke ved”.

Men nu er der endegyldigt intet bryllup i sigte, hvor parret er gået hver til sit. Den sammensatte familie bestående af Jennifer Lopez og hendes to tvillinger, Maximilian David og Emme Maribel, samt Alex Rodriguez og hans døtre, Ella og Natasha, er splittet igen.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide