Jennifer Lopez og Alex Rodriguez: Vi er ikke gået fra hinanden

Just som alle medier kunne rapportere om Jennifer Lopez og Alex Rodriguez’ brud, afkræfter parret nu nyheden om, at de ikke længere skulle være sammen.

“Alle nyhederne er unøjagtige. Vi er ved at arbejde os igennem nogle ting”, udtalte Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i en samlet udtalelse til TMZ.

Mediet kan videre rapportere, at Alex Rodriguez og Jennifer Lopez tager noget tid hver for sig. Han befinder sig for nuværende i Miami, mens hun arbejder på en film i Den Dominikanske Republik.

Konklusionen må blive, at parret fortsætter kæmper for forholdet, som er inde i en rough period. Vi krydser fingre for, at vi næste gang kan rapportere om et bryllup i stedet for et brud mellem J-Rod.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet