Jennifer Lopez og Alex Rodriguez: Vi er ikke gået fra hinanden

Just som alle medier kunne rapportere om Jennifer Lopez og Alex Rodriguez’ brud, afkræfter parret nu nyheden om, at de ikke længere skulle være sammen.

“Alle nyhederne er unøjagtige. Vi er ved at arbejde os igennem nogle ting”, udtalte Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i en samlet udtalelse til TMZ.

Mediet kan videre rapportere, at Alex Rodriguez og Jennifer Lopez tager noget tid hver for sig. Han befinder sig for nuværende i Miami, mens hun arbejder på en film i Den Dominikanske Republik.

Konklusionen må blive, at parret fortsætter kæmper for forholdet, som er inde i en rough period. Vi krydser fingre for, at vi næste gang kan rapportere om et bryllup i stedet for et brud mellem J-Rod.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt