Månedens Getaway: Romantik, luksus og svære samtaler

Info

Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi.

Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter.

Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent hos ChriChri.dk.

Læs mere på www.amandalagoni.dk

Reklame//inviteret

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor og kone. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet, som så mange andre, og oplever også, at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, til inspiration til getaways, og til parforholdet

Efter at vi besluttede at tage afsted på getaway ét døgn hver måned (det lykkes os næsten, mellem ferier og andre weekendplaner) har jeg kigget på utrolig mange hoteller, glampingsteder, hytter, og alternative overnatningsmuligheder. Og i min google søgning fandt ét hotel faldt mig i øjnene – Stella Maris Hotel de luxe.

Min barndomsveninde voksede op på dette hotel, dengang det var et missionshotel, og derfor har jeg været der som teenager, og har mange gode minder fra weekender i direktør-boligen og hotellets køkken. Da jeg så, at hotellet var renoveret under nye ejere, til en “de luxe” udgave fik jeg selvfølgelig lyst til at genbesøge den flotte bygning med måske DK’s bedste beliggenhed.

Hotellet ligger helt ned til Svendborg sund, med udsigt til Tåsinge på den anden side af sundet. Hotellet har bl.a “et romantisk ophold” og en “romantic suite”, så vi var spændte på om romantik-faktoren var høj og hotellet var lige så lækkert, som vi håbede.

Svære samtaler

Det tog 2 timer at køre derned fra København, og vi snakkede hele vejen. Vi gik direkte til de lidt tungere emner, og var flere gange lige på kanten til konflikt. Det sagde os noget om, at sammenhængende tid uden børn og afbrydelser var tiltrængt! Og vi måtte flere gange begge parkere vores egen virkelighed for en stund og bare lytte for at høre og anerkende hinandens oplevelser, følelser og virkelighed, og være mere optaget af at forstå frem for at tale – og det er et af de bedste råd ift kommunikation. Brug mere tid på at forsøge at forstå end at forklare. Vi fik talt os tæt på hinanden på vejen derned. De svære samtaler er også dem, der skaber mest samhørighed.

Privat luksus

Vi blev taget imod af en utrolig venlig receptionist, og hotellet var endnu smukkere udvendigt end jeg huskede det. Og indvendigt skuffede det ikke. Restauranten, baren, og de hyggelige stuer var smukt renoveret med æstetisk sans og der var kælet for detaljerne. Lyse, flotte rum – indbydende og med havudsigt. Vi ærgrede os lidt over restauranten var lukket – grundet covid-restriktioner, for den var virkelig smuk, og restaurant-oplevelsen er ofte en stor del af en getaway for os – at sidde og tale sammen over retterne i hyggelig stemning. Men det havde hotellet virkelig gjort op for på værelset.

Vi blev indlogeret i deres “romantic suite” som fuldt ud lever op til sit navn. Himmelseng – det flotteste blomstrede tapet, simpelt, æstetisk og med egen tagterrasse med direkte udsigt til sundet og hotellets lille park. De havde sat stole og bord ind på værelset, så vi kunne spise der i vores egen lille private restaurant, og havde meget overraskende og ulig de fleste hoteller, sat masser af stearinlys på værelset. Jeg medbringer ellers altid selv stearinlys, for jeg synes ofte der mangler hygge-belysning på hotelværelser, men det blev ikke nødvendigt her.

Badeværelset var det lækreste badeværelse vi hidtil har haft fornøjelsen af. Rummet var stort, med en to-personers spa med udsigt direkte over vandet, og badeværelset var indrettet med blomster, stearinlys og en kæmpemæssig gulvstage med stearinlys, der lyste rummet op senere på aftenen. Og den spa fik vi virkelig udnyttet. Både om aftenen, og søndag morgen inden vi skulle hjem. Jeg elsker spa, men helst når det er privat. Det er knap så romantisk at dele boblebad med Karin og Jan.

Her fik man hele pakken. Restaurant, romantik og spa, alt sammen helt privat og meget luksuriøst, med den dejligste udsigt. Og så ligger hotellet 10 min fra øhavsstien, så der er smukkennaturoplevelser lige udenfor døren.

Sex, meteorer og uafbrudte samtaler…

Når nu restauranter og det meste andet er lukket, hvad laver man så på en getaway?

Vi talte, gik tur, fik lækker sushi leveret til værelset og drak dejlig vin og bobler fra hotellets vinkort. Vi gik aftentur i den lille park, ned på stranden og ud på badebroen – og på vej op til hotellet så vi den vildeste meteor! En kæmpe ildkugle. Da vi kom tilbage spillede vi kort og snakkede noget mere og nød vinen og varmen.

Og ja – så har vi selvfølgelig sex…. En del. For der er simpelthen bare forskel på ude og hjemme. Særligt jeg, føler mig mere fri når der ingen børn er i nærheden. Jeg er simpelthen mor, før jeg er elsker. Jeg giver ikke slip på samme måde derhjemme. Men når vi er afsted, er der mere fri adgang til min erotiske side. Det hører jeg mange kvinder nikke genkendende til.

Det er så vigtigt at se hinanden i lyset af stearinlys, meteorer og lange uafbrudte samtaler, hvor elskeren, manden og kvinden står tydeligere, end forældre og samarbejdspartnere.

Helt i top

Vi kan ærligt sige at Stella Maris Hotel de luxe ligger helt i top over yndlingshoteller. Og vi har allerede besluttet at tage tilbage igen, når restauranten åbner, for at få endnu en oplevelse i særklasse.

 

Stjerner fra 1-5

Romantisk stemning; 5 stjerner

Mad; det har vi til gode

Komfort; 5 stjerner

Ro; 5 stjerner

Hygge; 5 stjerner

Kvalitet for pengene; 5 stjerner

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være