Påskecocktail: Citron magarita med citronsalt

Ingredienser

 

Til 1 cocktail skal du bruge:

1 citronbåd

citronsalt*

isterninger

1 cl Campari

5 cl tequila blanco

2,5 cl Cointreau

2,5 cl citronsaft

1,5 cl sugar cane sirup

citronskive

Citronsalt: 75 g salt blandes med fintrevet skal af ½ økocitron

 

Hvilken bedre måde at starte påsken på end med en lækker cocktail? Vi giver dig opskriften allerede i dag på Skærtorsdag, så du har alle helligdagene til at nyde den forfriskende cocktail, som prikker til forårsfornemmelserne.


Sådan gør du:

Kør citronbåden rundt på kanten af et whiskyglas og dyp det i citronsaltet, så der kommer en kant.

Fyld glasset med isterninger og kom Campari i. Fyld en shaker med isterninger og kom tequila, Cointreau, citronsaft og sugar cane sirup i.

Ryst drinken godt sammen og sigt den over i glasset. Pynt med en skive citron. 

Tip: Du kan bruge rester af citronsalt til at dyppe vagtelæg i som en lækker snack til drinks. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være