Til 1 cocktail skal du bruge:
1 citronbåd
citronsalt*
isterninger
1 cl Campari
5 cl tequila blanco
2,5 cl Cointreau
2,5 cl citronsaft
1,5 cl sugar cane sirup
citronskive
Citronsalt: 75 g salt blandes med fintrevet skal af ½ økocitron
Hvilken bedre måde at starte påsken på end med en lækker cocktail? Vi giver dig opskriften allerede i dag på Skærtorsdag, så du har alle helligdagene til at nyde den forfriskende cocktail, som prikker til forårsfornemmelserne.
Sådan gør du:
Kør citronbåden rundt på kanten af et whiskyglas og dyp det i citronsaltet, så der kommer en kant.
Fyld glasset med isterninger og kom Campari i. Fyld en shaker med isterninger og kom tequila, Cointreau, citronsaft og sugar cane sirup i.
Ryst drinken godt sammen og sigt den over i glasset. Pynt med en skive citron.
Tip: Du kan bruge rester af citronsalt til at dyppe vagtelæg i som en lækker snack til drinks.