Ryd op i kosten og slip af med akne og bumser

SKIN vitaminer og tabletter

SKIN vitaminer er skønne vitamin gummies med en smag af hindbær. Bamserne indeholder en kombination af bl.a. A-vitamin, Cermideolie og Zink samt hele 9 andre vitaminer, mineraler og næringstoffer.

Der er 60 styks svarende til en måneds forbrug, hvor du hver dag anbefales at tage to styks. Det er anbefalet, at du spiser dem i minimum tre måneder for at opnå de bedste resultater.

SKIN tabletter indeholder 5 plejende og veldokumenterede urter og Vitamin C, som vedligeholder hudens kollagen. Urterne er grøn te, vindruekerne ekstrakt, amla og agerpadderokke, der tilsammen virker indefra, hvorfor nogen kan opleve mere uren hud de første to uger, da huden udrenses indefra.

Hver bøtte indeholder 120 tabletter, som er nok til 2 måneders forbrug.

REKLAME FOR BERTHELSENS NATURPRODUKTER

 

Det er ikke helt lige meget, hvad du spiser, hvis du vil holde din hud smuk og fri for akne og bumser. Med den rigtige kost kan du gøre underværker for huden og resten af kroppen.  Herunder har vi samlet de 5 bedste bud på do’s and dont’s, når det kommer til en smuk og fejlfri hud.


 

Dont’s

Sukker og Koffein

Hvis du vil slippe for urenheder, er det en god ide at holde igen, når det kommer til sukker og stivelse. Disse fødevarer får nemlig dit blodsukker til at stige hurtigt, som fører til et forhøjet insulinniveau. Koffeinholdige drikke som kaffe, sodavand og energidrikke forøger produktionen af stresshormonet kortisol, som på samme måde fører til et forhøjet insulinniveau. Et forhøjet insulinniveau kan bl.a. bevirke, at du producerer mere fedt og talg, som tilstopper dine porer i huden og medføre bumser. Holder du igen med sukker, koffein og stivelse, vil du faktisk både gøre din hud og resten af din krop en tjeneste, så prøv det af!

 

Mælkeprodukter

For mange danskere er mælkeprodukter en årsag til uren hud. I mælkeprodukter findes der valleprotein, som hos mange kan være skyld i bumser og akne. Der er dog ingen garanti for at udelukkelse af mælkeprodukter virker for alle, men det er værd at give en chance. Der findes heldigvis mange alternativer til mælkeprodukter i dag – Prøv dig frem med fx kokos yoghurt eller havremælk.

 

DO’s

Vand

Du må aldrig gå ned på vand, hvis du ønsker en sund og bumsefri hud. Det anbefales faktisk at drikke hele 6-8 glas vand om dagen for at din krop kan fungere optimalt.

Hvis du har svært ved at få drukket nok vand, er et godt tip at tilføje frugt og urter til vandet for at give det smag. Prøv fx at komme blåbær og mynte i og lad det stå natten over, så vandet trækker smagen til sig. Du kan herudover supplere dit væskeindtag med grøn te, som indeholder antioxidanter.

 

 

Ekstra vitaminer og mineraler

Hvis du er i tvivl, om du får alle de vitaminer og mineraler din hud skal bruge, kan du med fordel supplere din kost med Beauty Bear SKIN Vitamins. Hudvitaminerne fra Beauty Bear består af en kombination af bl.a. A-vitamin, Ceramideolie og Zink, som giver dig en sund og flot hud. Husk at vitaminer og mineraler understøtter hinanden, og det er derfor ikke naturligt kun at tage tilskud af et enkelt vitamin eller mineral. Beauty Bear SKIN Vitamins har netop derfor sammensat hele 9 vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i deres hud vitaminer.

Fødevarer med antiinflammatoriske egenskaber

Fødevarer med Antiinflammatoriske egenskaber kan hjælpe med at bekæmpe infektioner og allergiske reaktioner. Mange undersøgelser viser at fede fisk er blandt de mest antiinflammatoriske fødevarer på grund af det høje indhold af omega 3-fedtsyrer. Det sunde fedt med antiinflammatorisk effekt kan også findes i nødder, mandler, avokado, olivenolie og rapsolie. Herudover har især kål mange plantestoffer med antiinflammatorisk effekt.

Fødevarer med Antioxidanter

Antioxidanter hjælper din hud med at bekæmpe miljømæssige stressfaktorer, da de understøtter cellernes naturlige cyklus. Antioxidanter findes i alle former for frugt og grønt, herunder især hindbær og blåbær. Herudover indeholder te og chokolade nogle af de antioxidanter, som er lettest for dig at optage, og som kan forhindre inflammation. Du kan altså med god samvittighed inkludere disse til en hyggelig aften med vennerne eller veninderne.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er