[single_post_category_name]

Alene Hjemme-stjerne er blevet far

Macaulay Culkin, især kendt fra sin rolle som Kevin McCallister i Alene Hjemme-filmene, er blevet far. Macaulay Culkin og kæresten Brenda Song, kendt fra Disney Channel, er blevet forældre til en lille dreng, som har fået navnet Dakota Song Culkin efter Culkin’s søster Dakota, som døde i 2008 efter en bilulykke.

Parret har ellers været gode til at skjule graviditeten for omverdenen, indtil de kunne byde det nye familiemedlem velkommen den 5. april.

Culkin og Song er da også kendt for at være meget diskrete og man skal lede længe for at finde billeder af dem sammen på deres sociale medier og på den røde løber, selvom de to stjerner har datet siden 2017.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide