Bridgerton-stjerne forlader sæson 2

Bedst som vi gik og glædede os til et gensyn med Bridgerton-familien og i særdeleshed The Duke, blev det meddelt fredag den 2. april fra Netflix, at The Duke aka Regé-Jean Page ikke vil være at finde på rollelisten til sæson 2 af serien. Den sørgelige nyhed blev bekræftet af selveste Lady Whistledown herself, så vi kan desværre ikke tilskrive det en forsinket aprilsnar.

Sæson 2 skal dog, ligesom bøgerne serien er baseret på, følge Daphnes bror, Lord Anthony Bridgerton og hans søgen efter en hustru. Der ville derfor alligevel ikke være meget skærmtid, hvor vi kunne nyde den forknytte, lækre mand, der fik både os og Daphne til at dåne i sæson 1.

Vi skal dog ikke helt undvære parret, da Daphne vil vende tilbage til serien. “Daphne vil forblive en hengiven kone og søster, der vil hjælpe sin bror med at navigere i den kommende social season og med alt, hvad det kommer til at tilbyde – flere intriger og romancer end mine læsere måske kan holde til at høre”, afslører Lady Whistledown i sin meddelse. Så selvom vi er kede af at The Duke of Hastings ikke vil være der mere, så glæder vi os stadig til alt, hvad vi har i vente af sæson 2!

 

Kilde: E! News

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt