Christiane: Derfor er Mors Dag vigtig for mig

info

De to Mors dags kort i én koster 49,95 kroner og kan købes her. Du får to kort, hvor ’Til min mor – kortet’ har en fin forside, du kan udfylde med din mors særlige kendetegn, mens ‘Spirekortet’ på bæredygtig vis kan plantes i en potte og blive til vilde blomster.

DIY blomsterkit koster 149,95 kroner og kan købes her. Her kan du lave din egen buket med dette blomsterkit af crepepapir af allerfineste kvalitet. Du kan lave buketten til din mor eller sammen med din mor – og det er en buket, der holder for altid.

Annonce for UNICEF

Christiane er mors pige, det er der ingen tvivl om. Sammenlagt med det faktum, at Christiane aldrig går ned på fejringer, så er Mors Dag en helt speciel dag for Christiane, hvor hun kan fejre sin mor. I år har Christiane planlagt en anderledes fejring af sin mor, som hun ellers ynder at invitere ud at spise. Men i år skal de to skabe noget sammen.


Hvad betyder mors dag for dig?

Jeg elsker alle dage, hvor man har undskyldninger for at fejre noget og det her er en genial opfindelse, hvor børn lov til at hylde deres mødre. Jeg husker tydeligt, at jeg allerede i folkeskolen gik sindssygt meget op i at fejre Mors Dag og havde krea-dage med min veninde, hvor vi sad og lavede hjemmelavede gaver til vores mødre.

 

Hvad giver du din mor i år? 

Jeg gør mig rigtig meget i kort. Jeg elsker at skrive og  jeg er bedre til at beskrive mine følelser på skrift end til at sige dem højt, så jeg ynder at gøre meget ud af at skrive et virkelig fyldigt kort, hvor jeg hylder min mor og hun får at vide, hvor uvurderlig hun er. I år bliver kortet fra UNICEF, hvor min mor efterfølgende kan plante spirekortet og få noget fint at kigge på. Jeg kan godt lide tanken om, at blomsterne kommer til at minde hende om mig og mine ord i mit kort på en mere fysisk måde, når kortet er gemt væk.

Og så skal hun også have den fine DIY blomsterkit, som jeg tænker, at vi sammen kan lave på dagen. Jeg synes, at en gave til sin mor på Mors Dag skal handle om nærværet, så det er så perfekt, at vi sammen kan skabe noget, der giver os en oplevelse med hinanden og tid, vi bruger sammen.

 

Hvorfor er det vigtigt at hylde mødrene i vores liv?

Det er så vigtigt at hylde dem, som har gjort, at vi overhovedet er her. Jeg synes, det er vigtigt at sætte sig ned og tænke over en gang i mellem at uden vores forældre. var vi her ikke. En mor – og en far – er altid gode til at fortælle sine børn, at de elsker dem, men det er også vigtigt at sige den anden vej. Det synes jeg, at Mors Dag minder én om, fordi man lige får stoppet op og tænkt over, hvad ens mor egentlig betyder for én.

 

Hvad betyder det for dig, at din gave i år både glæder din mor og verdens børn og mødre?

De fine kort og blomsterkittet er en dejlig måde at gøre en forskel på, hvor jeg udover at fejre min mor også får sendt en lille tanke til de mange skønne mødre i verden, der virkelig kæmper for deres børn, ved at jeg støtter UNICEFs arbejde. Jeg synes, det er helt perfekt, at jeg med én gave både får vist min kærlighed til min mor og min kærlighed til verdens børn og deres mødre.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være