Den eneste Mors Dags gave du skal kende i år

Info

De to Mors dags kort i én koster 49,95 kroner og kan købes her. Du får to kort, hvor ’Til min mor – kortet’ har en fin forside, du kan udfylde med din mors særlige kendetegn, mens ‘Spirekortet’ på bæredygtig vis kan plantes i en potte og blive til vilde blomster.

DIY blomsterkit koster 149,95 kroner og kan købes her. Her kan du lave din egen buket med dette blomsterkit af crepepapir af allerfineste kvalitet. Du kan lave buketten til din mor eller sammen med din mor – og det er en buket, der holder for altid.

Annonce for UNICEF

Den 9. maj er det Mors Dag. En dag hvor vi fejrer de særlige mødre i vores liv, der fortjener al kærlighed. I år kan du ved at fejre din egen mor samtidig fejre andre mødre, når du køber de to smukke kort eller et DIY blomsterkit, som Liv Martine og Simone Thorup Eriksen har skabt for UNICEF. Med købet støtter du nemlig udsatte børn og deres mødre, da al overskud går til UNICEFs arbejde for verdens børn og deres mødre. Vi kan næsten ikke tænke på en finere tanke, end at vi ved at hylde vores egen mor samtidig hjælper andre mødre og børn i nød.

Vi har taget en snak med Liv og Simone omkring tilblivelsen af de fine kort og blomsterkit, som du kan købe lige her og her.

Hvorfor er det vigtigt for jer at hjælpe UNICEF med jeres produkter?
Fordi vi ikke kan finde én grund til, at vi ikke skulle gøre det. Vi elsker idéen om, at vores vores platforme, virksomheder og privilegier ved at være født i Danmark kan bruges til at støtte op om mødre og børn ude i verden, som har rigtig hårde vilkår – og vi kunne ikke drømme om en bedre samarbejdspartner til at udvikle produkter med, som samler penge ind til netop dét formål end UNICEF.

Hvad er tanken bag de to morsdags-kort?
Idéen kom egentlig ud fra tanken om at kombinere gavn og glæde – med god udnyttelse og lang levetid. Du kan udfylde og give din mor et personligt kort, som i virkeligheden er en buket. Kortet kan nemlig plantes, som så spirer og vokser op til den fineste buket. Både kort og buket vil derved kunne nydes rigtig længe i takt med, at den blomstrer mere og mere, men vi håber også, at det vil kunne inspirere modtageren til at give lidt videre til andre mødre og børn ude i verden fx igennem UNICEF – lidt en hånd-i-hånd-reaktion.

 

Hvad er tanken bag DIY blomsterkittet?
Det er jo ingen hemmelighed, at vi er store krea-mennesker, og at vi elsker at formidle dén passion videre. Derfor er tanken også, at du kan sidde enten alene eller sammen med din søster, bror, far eller en helt fjerde og lave buketten til mors dag – eller måske som et hyggeligt projekt sammen med din mor. Ligesom med spirer-kortet håber vi, at modtageren vil kunne nyde den personlige evighedsbuket rigtig længe, men at den samtidig også vil være en lille, kærlig påmindelse om, at vi skal huske at give lidt videre.

Hvad har I lagt vægt på i kortene og blomsterkittet?
Det er vigtigt for os, at det faktisk er rigtig personligt, selvom at formålet er så kæmpe stort. Du støtter noget, som mange af os kan have svært ved at forholde os til, fordi det er så langt væk fra vores hverdag og virkelighed, men samtidig kan du give din mor en helt personlig gave ved at udfylde kortet med dine egne ord bag spirer- eller evighedsbuketten.

Hvad håber I, at gaverne vil gøre?
Vi håber, at gaverne giver anledning til at sende lidt ekstra kærlighed afsted til alle mødrene derude – og at det vil skabe en masse glæde og kærlige stunder. Samtidig håber vi også, at vi får samlet en masse penge ind, som endnu flere mødre og deres børn ude i verden kan få gavn og glæde af igennem UNICEFs afgørende arbejde.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og